Tüm dünyada gişe hasılatı rekoru kıran AVATAR filminin devam filmleriyle ilgili güzel haberler gelmeye başladı!

Florida’da yer alan Disney Animal Kingdom’da AVATAR-LAND kurulumunun başladığı duyuruldu! Ziyaretçilerin Pandora’nın gizemlerini keşfedecekleri mistik parkta, Avatar filminin temaları kullanılacak ve gerçek bir doğa yaratılacak.

James Cameron’ın teknik açıdan sinema tarihi için çok özel bir iş çıkarttığı ve daha önce hiçbir filmde denenmemiş teknolojileri kullanarak çektiği Avatar filmi üç ayrı devam filmine daha sahip olacak. Filmlerin Avatar’ın dünyasında ancak farklı bölgelerinde, belki de farklı zaman dilimlerini anlatacağı söyleniyor. Üç devam filmi de, Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit üçlemelerinde olduğu gibi Yeni Zelanda’da çekilecek.

2009 yılında vizyona giren, sinema tarihine adını altın harflerle yazdıran Avatar’ın ikinci filmi Aralık 2016’da sinemalarda olacak. Diğer iki film ise 2017 ve 2018 yıllarında sinemaseverlere buluşacak. Devam filmleri için ilk filmin başrol oyuncuları Sam Worthington ve Zoe Saldana ile de anlaşıldı.
Avatar 2’de neler olacağı herkes tarafından büyük bir merakla bekleniyor!

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
New York in New York (2019) Eflatun (2024) Yağmurlu Gecede: Gülperi (2015) Beverly Hills Çuvava / Beverly Hills Chihuahua (2009) Sanal Hayatlar - Disconnect (2013) Sarayın Gözdesi - The Favourite (2019)

Leave a comment