GÖKHAN KESER ATÇALI KEL MEHMET EFE OLDU!

Türk televizyon ve sinema sektörünün en çok kullanılan figürlerinden biri olan “efe”liği ilk kez tüm yönleri ile beyazperdeye taşıyan filmin  çekimleri başladı!

Özellikle Ege Bölgesi’nde uzun zamandır heyecanla beklenen sinema filminde en çok merak edilen de bölgenin büyük efsanesi “Atçalı Kel Mehmet Efe”yi kimin oynayacağıydı!

2. Mahmut Dönemi’nde, zenginden alıp fakire vererek bölgesinde adaleti sağlamasıyla tanınan efsaneyi  beyazperdede Gökhan Keser canlandıracak!

SETTE EFE TRAŞI

Gökhan Keser bu rol için 2,5 yıldır hiç kestirmediği sakallarını kesti! İlk defa uzun metraj bir sinema filminde rol alan Keser, Survivor’dan sonra ilk defa sakalsız olarak seyirci karşısına çıkacak.

‘Selena’ ve ‘Sen Benimsin’ dizilerinde başrol oynayan İzmirli oyuncu, Ege Bölgesi’nde çok önemli işlere imza atmış olan Atçalı Kel Mehmet Efe rolü için çok heyecanlı!  Haftalardır rolüne hazırlanan, binicilik dersleri alan ve atış talimleri yapan Keser, setin ilk gününde de sakallarına veda etti!

Güler Nalbantoğlu (Güler Film), TRT ortak yapımcılığında 18. Yüzyılın kahraman efesini beyazperdeye taşıyan filmin çekimleri tüm hızıyla sürüyor.

Yaşadığı dönemde, adaleti sağlaması  dönemin beylerinin hoşuna gitmeyince  Atçalı Kel Mehmet Efe hain ilan edilmişti. Padişah tarafından  hakkında ölüm fermanı çıkan,  ancak ferman yerine getirilmeden bir arazide pusuya düşürülüp öldürülen “Atçalı Kel Mehmet Efe”, bölgenin en sevilen halk kahramanlarından biri olarak anılıyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Hep Yek 4 Hürkuş: Göklerdeki Kahraman (2018) Sivil (2014) Parçalanmış - Split (2017) Ziyaretçiler: Gece Avı - The Strangers: Prey at Night (2018) Bu İşte Bir Yalnızlık Var (2013)

Leave a comment