Ata Demirer, uzun bir aradan sonra yeni ‘tek kişilik’ gösterisi ile Anadolu’ya açılıyor! ‘Ata Demirer Gazinosu’ ile ilk defa turneye çıkacak olan başarılı komedyenin ilk durağı başkent Ankara olacak! Tek kişilik gazino Ankara’dan sonra Bostancı’da seyirci ile buluşacak.

Seyircinin hasretle beklediği mizah dolu hikayeler, şarkı aralarında sahnede yerini alacak. Ata Demirer kendine has üslubuyla bir yandan şakalarıyla Ankaralılara kahkahalar attıracak, bir yandan da şarkılarıyla, tiyatro sahnesine hoş bir seda getirecek…

Başarılı komedyenin yeni gösterisi, Türk Sanat Müziği’nden operaya, halk müziğinden popa ve arabeske kadar geniş bir repertuvara sahip. Demirer’e sahnede Taşkın Sabah yönetiminde bir orkestra ve zaman zaman dansçılar eşlik ediyor.

BKM’DE OCAK AYI BİLETLERİ TÜKENDİ!

Ankara ve Bostancı gösterilerinin yanısıra sezon boyunca her perşembe 21:00’da BKM’de seyirciyle buluşan Demirer’in Ocak ayı biletleri yılbaşından once tükendi. Sanatçının yeni gösterisini BKM’de izlemek isteyenler haftalar sonrasına bilet alıyorlar!

Demirer ve ekibi 30 Ocak Cumartesi günü Congresium Ankara ’da, 23 Şubat Salı günü de Bostancı Gösteri Merkezi’nde seyirciye kahkaha ve müzik şöleni verecek.

‘Ata Demirer Gazinosu’ etkinlik biletleri Biletix’te!

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
El Cin (2013) Obsesyon (2023) Cin Gelini (2023) Nene Hatun (2010) Julia’nın Gözleri - Los Ojos de Julia - Julia’s Eyes (2011) Kadının Fendi -Made in Dagenham - We Want Sex (2011)

Leave a comment