AŞKIM KAPIŞMAK yeni kitabı “KİMİM BEN” ile her bireyin kişisel yolculuğunda kendine soracağı en derin soruyu kurguluyor

“KİMSİN SEN”

Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan, Beni Benimle Aldatır mısın, Küçük Mutluluklar Kitabı, Hangi Anne Hangi Babasınız, Yaşam Kitabı gibi çok okunan kitapların yazarı olan ve bugüne kadar başta Maltepe Cezaevi’nde çocuk ve gençlere motivasyon dersleri vermesinin yanı sıra zihinsel engelli ve kimsesiz çocuklarla gönüllü çalışan ünlü kişisel gelişim uzmanı Aşkım Kapışmak, yeni kitabı “KİMİM BEN” ile bireyin kendi içsel yolculuğunun en derin sorularını gündeme taşıyor.

Bugüne kadar yurtdışında pek çok ülkede ve İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin pek çok farklı şehrinde kişisel gelişim ve iletişim eğitimi veren Aşkım Kapışmak, “KİMİM BEN” ile varlık denizindeki en küçük noktayı “İnsanı” anlatıyor. Bu çok özel kitapta Aşkım Kapışmak’ın tespitleri, dizeleri ve yönergelerine; Türk Müziğini Birleşik Krallık Parlamentosuna, Londra’nın önemli salonlarına taşımış Gülden Mutlu’nun müziği eşlik ediyor.

Kimim Ben sorusuyla bireyi bir anlam arayışına, kişiliğin iç dünyasının bilinmez yönlerinin keşfine sürükleyen Aşkım Kapışmak ,yeni kitap ile okuyucuyu görünen ve keşfedildiği sanılan suyun görünmeyen derinliklerine taşıyor.

İnkilap Kitabevinden çıkan “KİMİM BEN” kitabı ile birlikte Aşkım Kapışmak’ın şiirsel dizeleri ilk kez Gülden Mutlu müziği ile düzenlenmiş bir Cd dinletisine de dönüşüyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Rüzgargülü (2022) Cumali Ceber 666 (2022) Savaşın Gölgesinde - Lore (2013) Tutku Günlükleri - The Rum Diary (2012) Ziyaretçiler: Gece Avı - The Strangers: Prey at Night (2018) Baş Belası (2017)