TİYATRO DA… NURİ ALÇO & SEVGİLİLER GÜNÜ SÜRPRİZİ OLACAK!

Son zamanlar da oynadığı Emniyet Müdürü rolüyle adından sıkça söz ettiren ve Türkiye’nin ilk kadın Emniyet Müdürü Feriha SANERK’in konu alındığı projede Feriha SANERK’i başrol oynayan Elif TAYHAN ve oyuncu Kerem BAYDAR tarafından kurulan Tiyatro Yok Ki’nin ikinci oyunu AŞK-I Mecnun’a Türkiye’nin kendi alanında en köklü karakter oyuncularından birisi olan Nuri ALÇO ‘da dahil oldu.

AŞK-I MECNUN

Şubat ayında sahnelenecek olan Tiyatro Yok ki’nin Aşk-ı Mecnun oyununda Elif TAYHAN dışın da oyuncu Kerem BAYDAR, Best Model Dünya İkincisi İbrahim GAYBERİ, Oyuncu Nil ATEŞ yer alıyor. Oyuna dahil olan ve çok konuşulacak isim ise karakter oyuncu Nuri ALÇO oldu.

Nuri Alço’nun daha önce de birçok tiyatro deneyimleri oldu. Aşk-ı Mecnun oyunun da Nuri karakterini oynayan Best Model Dünya İkincisi İbrahim GAYBERİ’nin rolü manken olma hayaliyle ajans kapısını çalan kızları kandırıp kötü yola düşürmektir. Fakat Nuri’yi( İbrahim GAYBERİ)’yi oyun sonunda bekleyen büyük bir sürpriz vardır. Nuri (İbrahim GAYBERİ)’nin kötü davranışlarını duyan Nuri ALÇO güzel bir ders vermek için sahnede yerini alacaktır.

İBRAHİM GAYBERİ: ‘‘GÜLERKEN DÜŞÜNDÜRECEĞİZ’’

Aşk-ı Mecnun oyununda Nuri karakterini canlandıracak olan ve oyunun sonun da Nuri ALÇO ile karşılaşacak Best Model dünya İkincisi İbrahim GAYBERİ hayallerinin peşinden koşan genç kızların karşılarına çıkacak insanlara çok dikkat etmeleri gerektiğini de belirterek, ‘‘Aşk-ı Mecnun oyununda izleyicileri gülerken düşündüreceğiz. Herkesin mutlaka izlemesi gereken bir oyun hazırladık ve oynayacağız. ’’dedi

AŞK-I MECNUN oyunun da LEYLA karakterini dizi ve sinema oyuncusu Elif TAYHAN, Mecnun karakterini Kerem BAYDAR, Diksiyon Hocası Ayla’yı oyuncu Nil ATEŞ, Nuri Karakterini İbrahim GAYBERİ ve Nuri ALÇO oynayacaktır.

YÖNETMEN KEREM BAYDAR ‘‘AMACIMIZ ERKEKLER VE KADINLAR’’

Aşk-ı Mecnun oyununun yazan ve yöneteni Kerem Baydar ise, ‘’Şubat ayı sevgililere ait bir ay olduğu için ilk hedefimiz sevgilileri stresli ortamdan uzaklaştırıp birazda olsa tebessüm ettirmek. Daha sonra kadınlar geliyor. Erkeklerin kadınlara davranış biçimleri. Kadınlara karşı erkeklerin daha nazik ve daha yapıcı davranmaları gerektiğini vurgulamak istedik’ ’dedi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
İhtiyar Adam ve Silah - The Old Man & the Gun (2019) Kod Adı: Venüs - Code Name: Venus (2012) Türkler Çıldırmış Olmalı 2: Mavi Vatan (2024) Ren Altını - Rheingold (2023) Alvin ve Sincaplar 2 - Alvin And The Chipmunks: The Squeakquel (2009) Reflection - Akis (2022)

Leave a comment