Türkiye’yi bu yılki Eurovision Şarkı Yarışması’nda temsil edecek Can Bonomo, Kral POP’un Mehmet’in Gezegeni programına konuk oldu. Genç müzisyen, çocukluğundan bugüne kendini etkileyen isimler arasında Aşık Veysel ve Münir Nurettin Selçuk’un önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.
KralPOP TV ve KralPOP Radyo ortak canlı yayınında Mehmet’in Gezegeni’nin bu haftaki konuğu Can Bonomo oldu. Meczup albümünün çıkış parçası ‘Bana Bir Saz Verin’ ile dikkatleri üzerine çeken ve TRT tarafından 57. Eurovison Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil etmesi için seçilen Can Bonomo, programda farklı müzikal tarzına ilişkin soruları şu sözlerle cevaplandırdı: “ Müziğimde halk müziği de var, rock da pop da… Bize ait müziklerden çok beslendim. Çocukken evde babam Aşık Veysel’i de Münir Nurettin Selçuk’u da çok dinlerdi. Her iki büyük usta da bende önemli bir yere sahiptir” dedi. Annesinin sanat eğitimi almasına destek olduğunu ancak babasının başka bir meslek edinmesi konusunda sık sık tavsiye verdiğini dile getiren Can Bonomo, bugün tüm ailesinin kendisine tam destek verdiğini ve Eurovision gibi uluslararası bir yarışmada Türkiye’yi temsil edecek kişi olmasının büyük bir sevinç ve gururla karşılandığını sözlerine ekledi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Betondaki Çatlaklar - Cracks in Concrete (2014) Kavşak (2010) Pavarotti Efsanesi - Pavarotti (2019) Spiral: Testere Devam Ediyor - Spiral: From the Book of Saw (2021) TİM, TİM, TİMSAH - LYLE, LYLE, CROCODILE (2022) Vera'nın şöförü - Voditel Dlya Very (2010)

Leave a comment