FrankensteinŞEVKET ÇORUH’UN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “CANAVAR GİBİ”NİN VİZYON TARİHİ BELLİ OLDU!
Empati ve Zar Yapım ortaklığında çekilen, başrollerinde ise Şevket Çoruh ile Ayçin İnci’nin yer aldığı fantastik komedi filmi “CANAVAR GİBİ”nin vizyon tarihi açıklandı.
Çekimleri geçtiğimiz yaz tamamlanan “CANAVAR GİBİ” filmi, 3 Ağustos’ta vizyonda olacak.
Yönetmenliğini Özgür Bakar’ın üstlendiği, senaryosunu yine Özgür Bakar’ın, Suat Özkan ve Alper Kıvılcım’la birlikte kaleme aldığı ve oyuncu kadrosunda Şevket Çoruh, Ruhi Sarı, Bülent Çolak, Ayçin İnci, Sinan Bengier, Uğur Serhan, Hüseyin Elmalıpınar, Haldun Boysan, Tolga Yüce ve Nazlı Tosunoğlu gibi isimlerin yer aldığı film, yaz sezonunun en iddialı komedi filmlerinden biri…
ARKA SOKAKLARIN ‘MESUT KOMİSERİ” FRANKENSTEIN OLDU!
Filmde “Gürbüz” karakterini canlandıran başrol oyuncusu Şevket Çoruh, özel bir makyajla İngiliz yazar Mary Wollstonecraft Shelly’nin sinemaya uyarlanan unutulmaz eseri ve korku karakteri “Frankenstein”ın, komedi versiyonu olan “Frankeştayn”a hayat verdi. Çoruh’un makyajını, plastik efekt&make-up artist Derya Ergün yaptı. Ayrıca ünlü oyuncuya “Frankeştayn” rolü için Londra’dan özel bir perukla, plastik makyaj ürünleri getirildi.

Sinema dünyasının ünlü korku karakteri Dr. Frankenstein’ın, komedi karakteri olarak karşımıza çıktığı CANAVAR GİBİ FRANKENSTEİN’ın konusu ise şöyle:
İstanbul’un Balat ilçesinde cep telefonu satışı yapan Gürbüz (Şevket Çoruh), çevresinde üç kağıtçı ve dolandırıcı biri olarak tanınmaktadır. Bir gün Sarı Kenan (Hüseyin Elmalıpınar) isimli bir mafya babasıyla ters düşer ve bu durum canına mal olur. Hikâyemiz de bu olaydan sonra başlar…

Filmin künyesi:
Yapımcı: Empati Yapım ve Zar Yapım
Yönetmen: Özgür Bakar
Senaryo: Suat Özkan, Özgür Bakar, Alper Kıvılcım
Türü: Komedi
Oyuncular: Şevket Çoruh, Ruhi Sarı, Bülent Çolak, Ayçin İnci, Uğur Serhan, Hüseyin Elmalıpınar, Nazlı Tosunoğlu, Sinan Bengier, Haldun Boysan, Tolga Yüce.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (11. hafta):
Ölümcül Oyunlar - Funny Games (2024) Kara Cin Laneti (2024) Tay 2: Ebabil Takımı (2024) Bana Beni Anlat (2024) Nisan (2024) Neandria - Neandreia (2024) Dedektif Conan: Siyah Demir Denizaltı - Detective Conan: Black Iron Submarine (2024) Aile Çıkmazı (2024) Mükemmel Aile (2024) Zavallılar - Poor Things (2024) Adaletin Eli - Red Right Hand (2024) Oppenheimer (2024) Gece Yüzüşü - Night Swim (2024)
Arşivden Seçkiler:
Mutluluk Zamanı (2017) Ejderha Dövmeli Kız: Millennium Üçlemesi 1 - The Girl With The Dragon Tattoo (2010) Bridget Jones’un Bebeği - Bridget Jones’s Baby (2016) Aşk Uğruna - Anything For Her (2009) Viyana Operası Sahne Arkası - Backstage Wiener Staatsoper (2023) Dedektif Conan: Siyah Demir Denizaltı - Detective Conan: Black Iron Submarine (2024)