ARABESK müziğin unutulmaz ismi Müslüm Gürses, tedavi gördüğü Şişli’deki Memorial Hastanesinde dün sabah saatlerinde yaşama gözlerini yumdu.

Arabesk müziğinin baba lakaplı sanatçısı Müslüm Gürses, 15 Kasım 2012 Perşembe günü geçirdiği by-pass ameliyatından sonra karaciğer ve böbrek yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma kaldırılmıştı. Sanatçının ölümü üzerine menajeri Nevzat Takmaz ile doktoru Uzman Dr. Deniz Şener dün basının karşısına geçti. Açıklamayı yapan Dr. Şener, “Müslüm Babayı maalesef kaybettik. Ailesinin, dostlarının, tüm sevenlerinin, hepimizin,Türkiye’nin başı sağ olsun. Zor bir süreçti. Bu sabah tansiyonu düştü. Kalp durması gelişti, yapılan müdahalelere rağmen maalesef sabah saatlerinde kaybettik. Sabah saat 08.30 gibi problemler başladı, saat 10.30 gibi kaybettik Muhterem Hanım’a başsağlığı dileklerimizi iletmek için kendisini bekledik. Ona başsağlığı dileğini ilettikten sonra da size bu açıklamayı yapıyoruz. Bu uzun süreci birlikte yaşadık. Söyleyecek bir şey yok. Allah sevenlerine sabır versin ve hepimizin başı sağ olsun.” dedi.

İBO’DAN ŞOK MÜSLÜM GÜRSES AÇIKLAMASI

HAYRANLARI AMBULANSIN PEŞİNDEN KOŞTU
Müslüm Gürses’in cenazesi Memorial Hastanesi’nden bir ambulansla Zincirlikuyu Mezarlığı Gasilhanesi’ne götürüldü. Cenazenin çıkarıldığını öğrenen Müslüm Gürses hayranları hastanenin acil servis girişine doğru koştular. Özel güvenlikçilerin engellemelerine rağmen sanatçının bazı hayranlarının ambulansın peşinden koştuğu.
HAYRANLARI AMBULANSIN PEŞİNDE KOŞTU

İsyankar, Bağrıyanık, Kul Sevdası, Mutlu Ol Yeter, İtirazım Var, Anlatamadım, Ağlattı Kader, Sev Yeter, Güldür Yüzümü, Esrarlı Gözler, Küskünüm, Hasret, Oğlum gibi sinema filmlerinde de rol alan “Müslüm Baba”nın cenazesi 04 Mart 2013 Pazartesi günü (Bugün)Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda yapılan törenin ardından Teşvikiye Cami’nde kılınan öğle namazına mütakip Zincirlikuyu mezarlığında toprağa verildi.Cenaze töreninde sanatçı doslarından çok Müslüm Gürses hayranlarının çokluğu zaman zaman cenaze töreninde tatsız görüntülerin yaşanmasına sebep oldu.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Bir Yıldız Doğuyor - A Star is Born (2018) Mavi En Sıcak Renktir - La Vie d’Adèle – Blue is the Warmest Color (2013) Savaş Atı - War Pony (2023) Zor Saatler - The Finest Hours (2016) 300: Bir İmparatorluğun Yükselişi - 300: Rise of an Empire (2014) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024)

Leave a comment