SEV BENİ
Alışılmadık bir aşk hikayesi !
“SEV BENİ” Almanya’da hızlı başladı….

5-10 Kasım tarihleri arasında “23. Film Festival Cottbus” da yarışacak olan “SEV BENİ” hemen birkaç gün sonrasında Almaya’nın köklü festivallerinden 62.Mannheim Heidelberg Film Festivali’nde de gösterilecek.

18 Ekim’de sinemaseverlerle buluşan ve halen vizyonda olan “SEV BENİ”, kadın dramını erkek komedisi içinde ustaca işlemesiyle hem seyirciden hem dünya festivallerinden beğeni toplamaya devam ediyor. Filmin yönetmenlerinden Maryna Er Gorbach söyleşi ve gösterimler için Almanya’da olacak.

“SEV BENİ”’ye ilk ödül; “Kosova Ferfilm festivalinde En iyi film ödülü” olarak geldi.

KONU: Genç Cemal evlenmeden önce çıktığı yurt dışı seyahatinde gittiği gece klübünde Ukraynalı güzel Sasha’yla tanışır;beraber zaman geçirmek için gece kulübünden ayrılırlar,ancak olaylar alışılmış şekilde devam etmez.
Beyaz Şehir Kiev’in eşsiz güzelliğinde macera olarak başlayan ilişki yaşanan komik olaylarsonrasında beklenmedik bir yakınlaşmaya dönüşür.Cemal ve Sahsa birbirlerini tanıdıkça aradıkları şeyin gerçek aşk olduğunu anlarlar.
Herşeye sıfırdan başlamak için ellerine bir şans geçmiştir.Fakat ikilinin birbirlerine henüz söyleyemedikleri gerçekler vardır,Cemal yakında evlenecektir, Sasha’nın da bir sevgilisi vardır.Sasha ve Cemal ansızın tutuldukları aşk uğruna sahip olduklarından vazgeçebilecekler midir?

Yönetmen: Maryna Er Gorbach – Mehmet Bahadır ER
Yapımcı: Mehmet Bahadır Er, Olena Yershova
Tür: Aşk, Macera
Süre : 90 dk
Oyuncular: Ushan Çakır, Güven Kıraç, Yavuz Bingöl, Murat Şeker, Mehmet Bahadır Er, Viktoria Spesivtzeva, Sergey Puskipalis, Elena Stefanskaya, Margarita Koşeleva

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Semur: Şeytanın Kabilesi (2017) Takip 3: Son Karşılaşma - Taken 3: It End Here (2015) Tavşan Okulu: Çılgın Yumurtalar - Rabbit Academy: Mission Eggpossible (2022) Münafık (2015) Hitler’e Suikast - Elser – 13 Minutes (2015)

Leave a comment