ALİS HARİKALAR DİYARINDA (Disney Digital 3D™) (3 BOYUTLU)
WALT DISNEY PICTURES

Walt Disney Pictures ve Oscar ödülü adayı  yenilikçi yönetmen Tim Burton’dan epik bir 3D (3 Boyutlu) fantastik macera filmi ALIS HARİKALAR DİYARINDA.Tüm zamanların en çok sevilen masallarından birinin büyülü ve düşsel değişimi. Üç kez Oscar ödülü adaylığı kazanan JOHNNY DEPP Çılgın Şapkacı ve MIA WASIKOWSKA küçük bir kız olarak ilk kez karşılaştığı garip dünyaya geri dönen, çocukluk arkadaşları Beyaz Tavşan, Tweedledee ve Tweedledum,  Fare, Tırtıl, Cheshire Kedisi ve elbette Çılgın Şapkacı’yla yeniden bir araya gelen 19 yaşındaki Alis rolünde. Alis gerçek kaderini bulmak için fantastik bir yolculuğa çıkar ve Kupa Kraliçesi’nin korku krallığına son verir. Ünlü yıldızlardan oluşan oyuncu kadrosunda ANNE HATHAWAY, HELENA BONHAM CARTER ve CRISPIN GLOVER da var.

Lewis Carroll’ın sevilen “Alis Harikalar Diyarında” (1865) ve “Aynanın İçinden” (1871) kitaplarının büyüsünü ele geçiren, çarpıcı, yenilikçi görsellerle ve edebi tarihin en karizmatik karakterleriyle ALİS HARİKALAR DİYARINDA Disney Dijital 3D™(3 Boyutlu) formatında 5 Mart 2010’da beyaz perdeye geliyor.

Notlar:
•    Yönetmen Tim Burton ve aktör Johnny Depp bu yeni macera için tekrar bir araya geldi.

İkili ilk kez 1990 yılının hit filmi “Makas Eller”de çalıştı ve hemen yakın arkadaş oldular.

Birlikte olağanüstü ve sıradışı filmler yapmaya devam ediyorlar. “Ed Wood,” “Hayalet Süvari,” “Charlie’nin Çikolata Fabrikası,” “Ölü Gelin” ve “Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi” diğer ortak ürünleri.

Türü: Fantastik Macera
Denetim Sınıflandırması: Henüz yapılmadı
Vizyon Tarihi: 5 Mart 2010
Oyuncular: Johnny Depp, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Crispin Glover, Matt Lucas, Marton Csokas, Tim Pigott-Smith, Lindsay Duncan, Geraldine James, Leo Bill, Jemma Powell, Mairi Ella Challen ve Alis rolünde Mia Wasikowska
Seslendirenler:    Stephen Fry, Alan Rickman, Michael Sheen, Timothy Spall, Christopher Lee,

Paul Whitehouse, Barbara Windsor
Yönetmen: Tim Burton
Yapımcılar: Richard D. Zanuck, Joe Roth, Suzanne Todd, Jennifer Todd
Yardımcı Yapımcılar: Katterli Frauenfelder, Tom Peitzman
Sorumlu Yapımcılar: Peter Tobyansen, Chris Lebenzon
Senaryo: Linda Woolverton, Lewis Carroll’ın “Alis Harikalar Diyarında” ve “Aynanın

İçinden” kitaplarına dayanarak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Guruldayan Kalpler (2015) Atölye / The Workshop (2018) Karadedeler Olayı (2011) Masal Şatosu: Gizemli Misafir (2022) Aquarius (2017) Siyah Beyaz (2010)

Leave a comment