Alibaba ve 7 Cüceler

HİKAYE: Başarısız geçen iş hayatlarının yapacakları yurt dışı seyahatinde değişeceğini düşünen Şenay ve İlber, katıldıkları bahçecilik fuarında yanlış kişilerle karşılaşıp beklemedikleri bir olayın tam ortasına düşerler. Zengin olma hayalini bir başka bahara bırakan Şenay ve İlber, dünyayı tehdit eden bir güç ile karşı karşıya olduklarını kısa zamanda anlayarak, hem kendilerini hem de tüm insanlığı bu beladan kurtarmanın yollarını aramaya başlar.

Şenay Cüccaciye’nin ortakları Şenay ve İlber, bahçe cüceleri satmaktadır. Yeniliğe ve gelişmeye açık şirketleri yeteri kadar ilgi görmeyince, Sofya’da yapılacak bir fuara katılmaya karar verirler. Bu fuarda işlerini büyütecek yeni insanlarla tanışarak şirketlerini geliştirmeyi planlamaktadırlar.

Fuarda planları istedikleri gibi gitmez, yanlış zamanda yanlış yerde olmanın bedelini başlarını kısa sürede belaya sokarak öderler. Oldukça karmaşık bir ağın içine, iyilerle kötülerin savaşının tam ortasına düşmüşlerdir. Zengin işadamı Mançov’un kirli işlerini öğrenmek onlar için iyi olmayacaktır. Tehlikeli ve acımasız bir düşman kazanmayı başaran ikili, kendilerini zorlu bir maceranın içinde bulur.

Karşılaştıkları zorlukları kendi yöntemleri ile çözmeye çalışırken en yakın yardımcıları, hızla Şenay’ın kalbini kazanan güzel Rus kızı Veronika ve eski Rus askeri Memedov.

YÖNETMEN: Cem Yılmaz
SENARYO: Cem Yılmaz
OYUNCULAR: Cem Yılmaz, Çetin Altay, Irina Ivkina, Zafer Algöz, Yosi Mizahi, Bahtiyar Engin, Can Yılmaz, Fevzi Gökçe, Mariya Anastasyeva, Fahradin Fahradinov, Duygu Bal
YAPIMCILAR: Muzaffer Yıldırım, Cem Yılmaz
PRODÜKSİYON: San Product
POST PRODÜKSİYON: 1000 Volt
MÜZİK: Jingle House
YAPIM TASARIM: Kess Bonnet, Hakan Yarkın
KOSTÜM TASARIM: Gülümser Gürtunca
SAÇ: Paşa Tınmaz
MAKYAJ: Tatyana Sleptsova
SES: Levent İntepe
IŞIK ŞEFİ: Kadir Yazıcı
KAMERA OPERATÖRÜ: Yalçın Avcı, Nikolay Kerezov
SET AMİRİ: Nail Aydın
EDİTÖR: Erhan Acar, İlker Özcan
VFX SÜPERVİZÖRÜ: Baran Bayburt
SES TASARIM: Erkan Altınok
UYGULAYICI YAPIMCILAR: Vural Turunç, Silvestar Lolov, Nikolay Dimitrov
YAPIM KOORDİNATÖRÜ: Levend Çağıl
YAPIM AMİRİ: Denitza Daverova
POST PRODÜKSİYON SÜPERVİZÖRÜ: Halil Çalık
İDARİ YAPIMCI: Öner Işık
YARDIMCI YÖNETMEN: Murat Dündar
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: Gökhan Atılmış
DAĞITIM: Mars Dağıtım
YAPIM: Nu Look Production – CMYLMZ Fikir Sanat
GÖSTERİM TARİHİ: 13 Kasım 2015

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Amerikan Soygunu - American Animals (2019) Şampiyon - Secretariat (2011) Alacakaranlık / Twilight (2009) Çaylaklar Çetesi - Quien Mato a Bambi? (2014) New York in New York (2019) Cennetten Gelen Çocuk - Boy From Heaven (2023)

Leave a comment