ALİ YORGANCIOĞLU
BİR KIŞTA İKİ FİLMLE BİRDEN GÜLDÜRECEK!

Yönetmen, yazar, yapımcı Ali Yorgancıoğlu; 2015 sezonuna iki komedi filmiyle birlikte, hızlı giriş yapıyor! Yorgancıoğlu’nun; yönetmenliğini yaptığı “Polis Akademisi Alaturka” 30 Ocak’ta, hem yönetmenliğini hem yapımcılığı üstlendiği hem de Serkan Altuniğne ve Ozan Özcan ile senaryosunu yazdığı “Hayalet Dayı” ise 13 Şubat’ta vizyona girecek.

Birçok yerli ve uluslararası markaya reklam filmleri üreten Dirty Cheap Creative yapım şirketinin Ömer Abra’yla birlikte ortağı olan yönetmen, yazar ve yapımcı Ali Yorgancıoğlu; yeni sezona iki komedi filmi ile birlikte damgasını vuracak.

30 Ocak’ta vizyona girecek, başrollerini Mehmet Ali Erbil ve Yolanthe Cabau’nun paylaştığı “Polis Akademisi Alaturka”nın yönetmenliğini üstlenen Yorgancıoğlu; filmin senaristi Kemal Kenan Ergen’le daha önce de bir dizi projesinde birlikte çalıştı. Yorgancıoğlu’nun reklam projelerinde beraber çalıştığı Alp Korfalı ise filmin görüntü yönetmenliğini yaparak ilk kez bir sinema filmine imza attı.

Yönetmen koltuğunda yine Yorgancıoğlu’nun oturduğu “Hayalet Dayı” ise, yönetmenin ortağı olduğu DCC Film yapımcılığında 13 Şubat’ta vizyona girecek. Aynı zamanda filmin senaryosunda da imzası bulunan Ali Yorgancıoğlu; “Hayalet Dayı”nın senaryosunda çok yakın arkadaşları Serkan Altuniğne ve Ozan Özcan ile birlikte çalıştı. Yorgancıoğlu; başrollerinde Settar Tanrıöğen, Ozan Özcan ve Caner Özyurtlu’nun rol aldığı “Hayalet Dayı”da; çok beğendiği görüntü yönetmeni Hayk Kirakosyan’la çalışma fırsatı buldu.

Her iki filmde de usta oyuncularla çalışan ve oyuncularının performanslarından çok memnun kalan Ali Yorgancıoğlu; her iki filminin de sinema izleyicilerini çok eğlendireceğine inanıyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Gece Kuşu - Late Night (2019) Karanlıklar Ülkesi: Lycan’ların Yükselişi / Underworld: The Rise of the Lycans (2009) Bergen (2022) Senden Başka - Anyone But You (2024) Creed II: Efsane Yükseliyor - Creed II (2019) Sünnet Çocuğu (2022)

Leave a comment