Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’ndan Yeni Oyun
“BENİ YENİDEN SEV”

Genç misiniz?
Ortayaşlı mısınız?
İkinci baharınızda mısınız?
Yeni mi aşık oldunuz?
Nişanlı mısınız?
Evli misiniz?
Ayrılmak üzere misiniz?
Ayrıldınız mı?
“BENİ YENİDEN SEV”i görmeden karar vermeyin…

Ali Poyrazoğlu ve muhteşem oyuncu kadrosunun yeni oyunu ‘Beni Yeniden Sev’; 22 Mart Perşembe Kozyatağı Kültür Merkezi ve 23 Mart Cuma Şişli Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’nda saat 20:30’da, 25 Mart Pazar günü ise yine Şişli Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’nda saat 15:30’da seyircisi ile buluşacak…

Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’nun son yıllarda sergilediği, büyük kitleler tarafından izlenen oyunlarından bazıları şöyle: Çılgınlar Kulübü, Deliler Boşandı,Evet! Evet! Evet!, Morfin, Oğlum Çiçek Açtı, Eski Çamlar Bardak oldu, Orkestra, Kobay, Tak Tak Takıntı, Ödünç Yaşamlar, Ben Eskiden Küçüktüm, İyi Günde Kötü Günde….

Dillere destan olan, hep çok beğenilen oyunlarla seyircisini buluşturan Ali Poyrazoğlu yine efsane olacak bir oyunla yola devam ediyor.

İspanyol Tiyatrosunun Çehov’u olarak anılan Alphonso (Alfonso) Paso’yu, Türk seyircisi ilk kez yine Ali Poyrazoğlu ‘nun başrolünü oynadığı ‘Evet! Evet! Evet!’ adlı oyunuyla tanımıştı.

Alphonso Paso’ nun muhteşem verimliliği İspanyol tiyatro tarihinin en çalışkan yazarlarıyla yarışıyor.

Alphonso Paso’nun ölmeden önce yazdığı 100. ve son oyunu “BENİ YENİDEN SEV” müthiş ince, çok eğlenceli, aşk üzerine  derin bakışlarla donatılmış eşsiz bir oyun.

Evliliğe, aşk olgusuna, farklı kuşakların bakışından yola çıkan Paso , insan ilişkilerini dantel gibi örüyor. “BENİ YENİDEN SEV”de aşkın, tutkunun, sevginin, çeşitli yüzleri, kıskançlık ve tutkular üzerine bir baş yapıt “BENİ YENİDEN SEV”.

BU OYUN İÇİN ALİ POYRAZOĞLU ÇOK USTA VE ÜNLÜ OYUNCULARDAN BİR KARDROYU BİRARAYA GETİRDİ.

“Beni Yeniden Sev”‘de Ali POYRAZOĞLU ile birlikte Devlet Tiyatroları’nın en önemli oyuncularından, sinemadan ve televizyon dizilerinden de tanıdığımız Neriman UĞUR, Büyük Oyuncu Bülent KAYABAŞ, usta oyuncu Nur GÜRKAN, genç kuşağın sevilen tiyatro ve televizyon oyuncularından Ümit KANTARCILAR, Güneş EMİR, Hakan BULUT, Nur ERASLAN, Alphonso Paso’nun karaktelerine can katmak için bir araya geldi.

Yazan: Alphonso PASO
Çeviren ve Uyarlayan: Ali POYRAZOĞLU
Yöneten: Özdemir ÇİFTÇİOĞLU
Yönetmen Yardımcısı: Suat ÜNALDI
Dekor Tasarım&Uygulama: Çağdaş ERÇETİN – Sırrı TOPRAKTEPE
Kostüm : Ali KÖK
Oynayanlar
Ali POYRAZOĞLU – Bülent KAYABAŞ – Neriman UĞUR
Ümit KANTARCILAR – Nur GÜRKAN – Güneş EMİR – Hakan BULUT – Nur ERASLAN

‘‘Beni Yeniden Sev’’ Mart Ayı Programı

Tarih: 22 Mart 2012 Perşembe
Saat: 20:30
Yer: Kozyatağı Kültür Merkezi

Tarih: 23 Mart 2012 Cuma
Saat: 20:30
Yer: Şişli Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu

Tarih: 25 Mart 2012 Pazar
Saat: 15:30
Yer: Şişli Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Percy Jackson: Canavarlar Denizi - Percy Jackson: Sea of Monsters (2013) G-Force: Digital 3 Boyutlu - G-Force: Digital 3D (2009) Vahşet Partisi / All The Boys Love Mandy Lane (2009) Sevimli Canavarlar Üniversitesi - Monsters University (2013) Katran - The Tragedy (2015)

Leave a comment