Aklımı Oynatacağım

Ünlü İspanyol yönetmen Pedro Almodóvar’ın yönetmenliğini üstlendiği ve “hafif, çok hafif bir komedi” olarak tanımladığı “Aklımı Oynatacağım (Los amantes pasajeros)” 10 Mayıs’ta sinemalarda…

Konu: Meksika’ya gitmekte olan bir uçağın içindeki yolcular hayatlarındaki son saatleri geçirmektedirler. Ölüm kaçınılmazdır ve bu gerçek yolcuların çenesine vurur. Yaşamda artık saklayacak hiçbir şeyleri kalmadığından en gizli sırlarını, saklanan yönlerini birbirlerine tek tek anlatmaya başlarlar. Ünlü İspanyol yönetmen Pedro Almodovar’ın uzun bir aradan sonra komedi türünde çektiği bu tamamı uçakta geçen son film, bir grup uçak yolcusunun ölüme yaklaşmaları ve böylece bilinmezlerini diğerlerine anlatmaya başlamaları üzerinden ilerliyor.

Vizyon Tarihi: 10 Mayıs 2013
Yönetmen: Pedro Almodóvar
Oyuncular: Antonio Banderas, Penelope Cruz, Willy Toledo, Hugo Silva, Antonio De La Torre, Carlos Areces, Raul Arévalo, Miguel Ángel Silvestre, Paz Vega, Blanca Suárez, Lola Dueñas
Görüntü Yönetmeni: José Luis Alcaine
Senaryo: Pedro Almodóvar
Yapım Yılı: 2013
Yapımcı: Agustín Almodóvar, Esther Garcia
Müzik: Alberto Iglesias
Tür: Komedi
İthalat: Bir Film
Dağıtım: Tiglon
Süre: 90´

Fragmanı izlemek için: http://www.youtube.com/watch?v=kkJS8QaEtv4

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sihirbazlık Okulunda Bir Türk (2015) Zor Karar / Bangkok Dangerous (2008) Hizmetçi - The Handmaiden (2017) Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları - Hansel and Gretel Witch Hunters (2013) Çaykovski’nin Karısı - Tchaikovsky’s Wife (2023) Havar (2009)

Leave a comment