“Arkadaşlarınız yanınızdaysa hiçbir yarış zor değildir.”

Yaramaz Karga Çorap’ın yarış tutkusu yüzünden başına açtığı belaları konu edinen eğlenceli animasyon AFACANLAR TAKIMI: BÜYÜK YARIŞ 6 Kasım’da sinemalarda. Çok satan “Karga Çorap”  kitap serisinden uyarlanan filmde Karga Çorap’ı ünlü sanatçı OYA KÜÇÜMEN seslendiriyor. “Afacanlar Takımı: Büyük Yarış” yardımlaşma ve arkadaşlık üzerine çocuklara çok şey öğretecek, eğlenceli bir film.

Konu: Ormana sonbahar gelmiş, hayvanlar kış için son hazırlıklarını yapmaya başlamıştır. Kış boyunca yiyecekleri meyveleri ve ekinleri toplayıp kilere yerleştirmektedirler. Bütün orman sakinleri çalışırken işten kaytaran tek kişi yarış tutkunu afacan karga Çorap’tır. Çorap her gününü sabun kutusundan yaptığı arabasını sürerek geçirmektedir. Bir gün ormanda başka ormanlardan gelen şampiyon pilotların da katılacağı büyük bir yarış düzenlenince Çorap çok heyecanlanır ve yarışı kazanma planları yapmaya başlar. Bunun için arkadaşlarının da yardımına ihtiyacı olacaktır.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Uçaklar 2: Söndür ve Kurtar - Planes: Fire and Rescue (2014) Kitap Kulübü - Book Club (2018) Başka Semtin Çocukları (2009) Lanet: Uyanış (2016) Charlie’nin Melekleri - Charlie’s Angels (2019)

Leave a comment