Kullanım Koşulları ve Gizlilik

Kullanıcı ve ElektronikGazete.com arasındaki anlaşma:

Siteyi ziyaret etmekle veya kullanmakla, ElektronikGazete.com Web Sitesinin kullanılmasına ilişkin bu Koşullarla bağlı olduğunuzu ve hem bu Koşullara hem de Site ile ilgili bütün cari kanunlara, yönetmeliklere ve mevzuata uyacağınızı açıkça kabul etmiş sayılırsınız.

Kişisel ve Ticari Olmayan Kullanım:

ElektronikGazete.com, İnternet sitesinde yer alan bilgilerin doğruluğunun, yeterliliğinin, güncelliğinin ve eksiksizliğinin sağlanması yönünde sürekli çalışsa da bu bilgilerdeki hatalar ve eksiklikler nedeniyle doğabilecek maddi ve manevi tüm risklerden ve zararlardan dolayı sorumlu tutulamaz.

Bu sitedeki bilgiler kopyalanamaz, çoğaltılamaz, yayınlanamaz, türevleri üretilemez, değiştirilemez, dağıtılamaz, transfer edilemez veya satılamaz. Bu Siteyi, telif hakkına konu olan bilgi ve materyalleri açık bir izin almadan, geçerli bir savunması veya haklı bir sebebi olmadan yasadışı yollarla iletmek amacıyla kullanan kullanıcıların hak ve imtiyazları sona erdirilecektir. Bu web sitesi üzerinden alınan öneriler kişisel, tıbbi, kanuni veya finansal (v.b.) kararlar verilirken bağlayıcı olmamalıdır. İşbu durumlarda uygun bir bilirkişiye danışılmalıdır. ElektronikGazete.com ve/veya iş ortakları hiçbir amaç için bu site içinde bulunan bilgilerin uygunluğunun, güvenilirliğinin, yerindeliğinin ve doğruluğunun bir temsilcisi olduğunu savunmaz.

Bu İnternet sitesinin kullanımı sırasında oluşabilecek herhangi bir hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme, bilgisayar virüsü, hat ve/veya sistem arızası sonucunda ortaya çıkan her türlü doğrudan veya dolaylı zarar, ziyan ve masraflardan ElektronikGazete.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

ElektronikGazete.com üçüncü şahıslar tarafından idare edilen İnternet sitelerine bağlantılar ve yönlendiriciler sağlamaktadır. ElektronikGazete.com, bu sitelerin içeriklerini denetlememekte ve bu sitelerin kullanımından doğabilecek her türlü zararlara karşı ElektronikGazete.com tarafından hiçbir garanti verilmemektedir.

www.ElektronikGazete.com