Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “The Other Guys/Yedek Polisler” bu hafta vizyona giriyor…

P.K. Highsmith (Samuel L. Jackson) ve Christopher Danson (Dwayne Johnson) şehrin kahraman polisleridir. Ödüllü polisler yalnız şehrin insanları için değil, polis teşkilatının da idolleridir. Dedektif Terry Hoitz (Mark Wahlberg) ve Adam Gamble (Will Ferrell)  ise masa başında evraklara gömülmüş polis memurlarıdır. Günlerini monoton bir şekilde geçiren ortaklardan Terry’nin bu duruma canı sıkılmaya başlar. Herkesin Highsmith ve Danson’a imrenmesine artık katlanamaz.

“The Other Guys / Yedek Polisler”

Böylece ortağı Alan’ı da yanına alıp sokaklara çıkmaya ve kendilerinin ne kadar “sert polisler” olduğunu kanıtlamaya karar verir. Ancak kafadar polislerin planları bekledikleri gibi işlemez.

Asla manşetlere çıkamayan polisler hakkında bir aksiyon komedi filmi olan “The Other Guys / Yedek Polisler” sinemaseverlere 107 dakika boyunca komik keyifli bir seyir vaat etti.



“The Other Guys / Yedek Polisler”

“Yedek Polisler” oyuncu kadrosu ile de göz dolduruyor. Samuel L. Jackson, Mark Wahlberg, Eva Mendes, Will Ferrell… gibi yıldızları bünyesinde bulunduran film Amerika’da gösterime girdiği tarihte Christopher Nolan’ın “Inception”ını gişede geride bırakarak da tüm dikkatleri üzerine çekmişti.


Yedek Polisler / The Other Guys

Tür: Komedi / Aksiyon
Gösterim Tarihi: 1 Ekim 2010
Yönetmen: Adam McKay
Senaryo: Adam McKay , Chris Henchy
Yapımcı: Will Ferrell, Patrick Crowley, Adam Mckay, Jimmy Miller
Görüntü Yönetmeni: Oliver Wood
Müzik: Jon Brion
Filmin Websitesi: www.theotherguys-movie.com
Yapım: 2010, ABD


“The Other Guys / Yedek Polisler”

Aksiyon filmlerinin sert adamı olarak bilinen Oscar adayı aktör Mark Wahlberg’i komedi filminde görenler aman şaşırmasın çünkü Wahlberg’e komedi yakışmış. Samuel L. Jackson yine bildiğiniz gibi filmde ilk 10 dakika adeta şov yapıyor.

“The Other Guys/Yedek Polisler” haftasonu muhteşem kadrosuyla zaman geçirmek için ideal bir film. Filmdeki yüksek aksiyon ve eğlenceyi de göz önünde bulundurun derim.

“The Other Guys / Yedek Polisler”

Son bir sözde filmin müzikleri için gerçekten Jon Brion iyi iş çıkarmış, “Yedek Polisler”in müziklerini çok başarılı buldum. Sinemada son ana kadar müziklerin keyfini çıkardım.

1 Ekim 2010’da vizyona girecek olan film orta halli eğlenceli bir film, fakat izlenebilir. Karar sizin…

İyi seyirler…

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Jumanji: Vahşi Orman - Jumanji: Welcome to the Jungle (2017) Aşk ve Tutku - Miss Julie (2014) Mavi Dalga (2014) 5 Dakkada Değişir Bütün İşler (2016) Babamın Kanatları (2016) Orman Çocuğu: Güç Uyanıyor - The Awakening of the Mini World (2023)

Leave a comment