Altın Kitaplar, polisiye edebiyatın kraliçesi Agatha Christie’nin Mary Westmacott takma adıyla yazdığı aşk romanlarını okuyucuyla buluşturmaya devam ediyor.
Polisiye edebiyattaki ustalığını aşk romanlarında da sürdüren Christie, Sevginin Bağladıkları adlı romanında, sevginin tutku haline dönüşünü, diğer Mary Westmacott romanlarında olduğu gibi, unutulmaz karakterleri ve zarif anlatımıyla dile getiriyor.
Bitmemiş Portre, Gül ve Porsukağacı, Sensiz Bir İlkbahar, Annem ve Ben gibi daha önce Altın Kitaplar etiketiyle yayımlanan Mary Westmacott romanlarından sonra şimdi de Sevginin Bağladıkları, Agatha Christie okurlarını bir kez daha bu büyük yazarın zengin dünyasıyla buluşturuyor.

Bir kardeşi olacağı haberi Laura Franklin’i çılgına çevirir. Ailenin üzerine titrediği kardeşi Shirley doğduğunda ondan nefret eder.
Fakat bir gece yaşanan bir olay, Laura’nın duygularının değişmesine neden olur. O günden sonra küçük kardeşini korumaya yemin eder.
Shirley özgürlük ve aşk özlemi çekerken, Laura sevginin tek taraflı olamayacağını öğrenir. Kız kardeşine duyduğu sevginin ağır yükü her ikisinin de hayatlarını dramatik biçimde etkiler.
Sevginin tutku haline dönüşünü dile getiren bir roman…

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kocaayak ve Oğlu - The Son of Bigfoot (2017) Suikastçı - American Assassin (2017) Hadi be (2022) İki Dil Bir Bavul (2009) R ü z g a r l a r (2013) Bir Yıldız Doğuyor - A Star is Born (2018)