MURAT KEKİLLİ SINIRLARI AŞAN ŞARKISI “BU AKŞAM ÖLÜRÜM BENİ KİMSE TUTAMAZ”.
Dünyada ve ülkemizde şarkılarıyla bilinen INNA, geçtiğimiz ay “Gimme gimme” şarkısının promosyon çalışmalarıyla alakalı Türkiye’ye geldi. Katıldığı bir radyo programında dinleyicileri Türkçe konuşarak şaşırtan sanatçı, Murat Kekilli’ye ait “Bu akşam ölürüm, beni kimse tutamaz” şarkısını mırıldanarak bu şarkıyı çok sevdiğini söyledi.

Şarkısının bir yabancı sanatçı tarafından beğenilmesi ve söylenilmesi karşısında Murat Kekilli, “Melodiler ne vize, ne pasaport ne de sınır tanımazlar. Onun yerine, kalpten kalbe varolan ve görünmeyen yolu kullanırlar. Müziğin dilinin ve renginin olmaması beraberinde evrenselliği getirir. Şarkılar paylaştıkça ölümsüzleşir.” diyor.

Dünyanın bir çok yerinde kendine özgü dünleyici kitlesi oluşturan, “Bu akşam ölürüm”, “salını salını” ve “eşek gözlüm” gibi sayısız melodilere imza atan Kekilli “yakında yeni ve ölümsüz melodilerle kalbinizin kapısını çalabilirim” müjdesini verdi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Jurassic World: Yıkılmış Krallık - Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) Yargıç - The Judge (2014) Vücut (2012) Çocuk ve Balıkçıl - The Boy and The Heron (2023) David Copperfield’ın Çok Kişisel Hikayesi - The Personal History of David Copperfield (2020) Despero / The Tale Of Despereaux (2009)