PROFİLO ALIŞVERİŞ MERKEZİ
SAHNELERİNİ GENÇLERE AÇIYOR

•    Liselerarası Tiyatro Buluşması, 15-26 Mayıs 2017 tarihleri arasında 16. kez İstanbul’un alışveriş, eğlence ve kültür merkezi Profilo Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.

•    Profilo AVM’nin bir yaşam ve kültür merkezi olmak misyonundan yola çıkarak başlattığı ve her yıl İstanbul’daki liselerin katılımıyla gerçekleşen Tiyatro Buluşması’nın Ödül Töreni 26 Mayıs’ta  yapılacak.

Heyecanlarını, düşüncelerini, umutlarını sanat yoluyla aktaran lise çağındaki gençleri biraraya getiren ‘Liselerarası Tiyatro Buluşması’nın 16.sı 15-26 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenleniyor. Profilo Alışveriş Merkezi’nin organizasyonunu ile  gerçekleşen buluşma, tiyatro tutkunu gençlerin özgüvenlerini geliştirmeleri, kendilerini sanat yoluyla ifade etmeleri ve ürettiklerini tiyatro severlerle paylaşabilmeleri için bulunmaz bir fırsat yaratıyor.

Etkinliğin düzenleyicisi Profilo Alışveriş Merkezi (PAM), sanatla ilgili liseli gençler tarafından her yıl heyecanla beklenen buluşmanın sürdürülebilir olmasına öncelik veriyor. PAM, kurumsal sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde, tiyatro tutkunu gençleri, hazırladıkları oyunlarla, yıl içinde birçok özel tiyatronun perde açtığı tiyatro salonlarına davet ediyor. Gençler, PAM’daki buluşma ile, kendilerini sanat yoluyla ifade edebilmenin yanı sıra performanslarını usta tiyatrocular ve akademisyenlerden oluşan jüri önünde sergileme imkanına da kavuşmuş oluyor.

Kurumsallaşan kimliğiyle PAM Liselerarası Tiyatro Buluşması, evrensel bir dil oluşturan, birleştirici ve ekip ruhunu besleyici unsurları yardımıyla bilinçli, özgüvenli, vizyon sahibi yeni bir nesil yetişmesine katkıda bulunuyor.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da desteklenen buluşmada, liseli tiyatrocular, yerli ve yabancı seçkin tiyatro eserlerini amatör bir ruhla sergilerken, farklı kültürleri öğreniyor, gelecekle ilgili umutlarını pekiştiriyor, evrensel değerler taşıyan çağdaş bir insan olma yönündeki becerilerini arttırıyor.

PAM Liselerarası Tiyatro Buluşması’nda tüm gösterimler tiyatroseverlerin katılımına açık ve ücretsiz sergileniyor.

İstanbul’un farklı bölgelerinden seçilerek buluşmada yer alan 30 okulun performansının çeşitli kategorilerde değerlendirildiği Ödül Töreni ise 26 Mayıs, Cuma günü  saat 20.00’de Profilo Alışveriş Merkezi’nde yapılacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
High School Musical 3: Senior Year (2008) İtalyanca Dersleri - Italian Studies (2022) Küçük Bir Rica - A Simple Favor (2018) Hindistan Eşkiyaları - Thugs of hindostan (2018) DOGMAN (2019) Kaçış Planı 3 - Escape Plan: The Extractors (2019)