“DÜŞLE İNAN YAŞA” kitabının tanıtım lansmanı yapıldı.
Herşeye rağmen düşledi, inandı ve yaşıyor…

7 yaşından beri meditasyon yapan, dört buçuk sene feng shui eğitimi ve Egerton Rothesay School‘da sosyoloji ve psikoloji eğitimleri almış olan Can Aydoğmuş’un 3. kitabı “Düşle İnan Yaşa” Doğan Novus yayınlarıyla raflarda yerini aldı. Geçtiğimiz hafta yayımlanan kitabın tanıtım lansmanı ise 12 Mayıs Cuma akşamı BPR GuestHouse-Nişantaşı’nda yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Annesini, babasını ve ablasını kaybetmiş biri olarak 14 yaşından beri yalnız başına hayata tutunmayı başaran ve kişisel gelişim yolculuğunda daha yoğun bir farkındalığa ulaşan Aydoğmuş, deneyimlerinden elde edilmiş, kolaylıkla uygulayabilecek birbirinden değerli pek çok bilgiyi bu kitapta topladı.

Can Aydoğmuş, mutluluğun kişinin kendi zihni ve becerisi ile yarattığı bir başarı olduğunu gösteren ve istenilen yaşamı yaşamanın pratik bilgilerini verdiği kitabında birbirinden değerli 9 isim ile de röportaj yaptı. Aralarında Muazzez İlmiye Çığ, Seyfi Dursunoğlu, Yılmaz Erdoğan, Billur Kalkavan, Yıldız Kenter, Atıl Kutoğlu, Fazıl Say, Saba Tümer ve Ece Uslu’nun bulunduğu isimler Düşle İnan Yaşa kitabında insanlara ışık olması için düşledikleri, inandıkları ve yaşadıklarını Can Aydoğmuş’a anlattılar.

Okuyucularının düşünce, duygu ve sözcüklerin gücünü keşfetmenin tadını bu kitapta bulacaklarını dile getiren yazar, hayatlarında ne yapacağını bilmedikleri zamanlarda, mutlu olmak için gerçekleşmesini bekledikleri her anlarında ve hatta en dibi gördüklerin de onlara bu kitabın yol göstericeğine inandığını ifade etti.

Can Aydoğmuş ağzımıdan çıkan her sözün gerçek olabileceğini söylüyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sherlock Holmes (2010) Charlie’nin Melekleri - Charlie’s Angels (2019) Küçük Deniz Kızı - The Little Mermaid (2024) Kediler Müzede (2023) Diyalog (2021) Şaşkınlar Çetesi (2018)