Kadınlar Aldatılıyorsa
‘Her Şey Mümkün’

Yetkin Dikinciler’in aynı anda iki karakteri canlandırdığı sinema filmi Her Şey Mümkün, 19 Mayıs’ta vizyona giriyor. Aldatılan kadınların öyküsünün anlatıldığı film, eğlence, aşk ve macera dolu hikayesiyle sinemaseverlere keyifli anlar yaşatacak.

Aldatılan kadınların hikayesini hiç böyle izlemediniz! Eğlenceli, romantik, her anı sürprizlerle dolu Her Şey Mümkün, vizyona bomba gibi giriyor. İddialı oyuncu kadrosu ve mafyanın, ihanetin, kumpasın, magazin dünyasının karmaşasını konu alan film düşmeyen temposu ile dikkat çekiyor. Usta oyuncu Yetkin Dikinciler’in birbirine çok benzeyen iki adamın kesişen öyküsünü ve değişen hayatlarını aynı anda oynadığı filmi, yönettiği reklam filmleriyle tanınan Alper Babayağmur yazıp, yönetti.

İddialı oyuncu kadrosu

İddialı oyuncu kadrosuyla göz dolduran Her Şey Mümkün, daha önce hiçbir sinema filminde bir araya gelmeyen isimleri buluşturdu. Başrollerini Yetkin Dikinciler ve Azra Akın’ın paylaştığı Her Şey Mümkün’ün oyuncu kadrosunda, Levent Ülgen, Goncagül Sunar, Mehtap Bayrı, Bahtiyar Engin, Kaan Girgin, Bora Sivri, Umut Oğuz, Tamer Gül ve Haldun Dormen gibi güçlü isimler yer alıyor. Çekimleri yaklaşık iki yıl süren film, beş farklı şehirde ve 45 farklı mekânda çekildi.

Filmin Künyesi:
Vizyon Tarihi: 19 Mayıs 2017
Dağıtım: Mars
Yapım: NetvizyonMediapark
Filmin Türü: Komedi-Macera-Romantik
Yapım Yılı: 2017
Yazan – Yöneten: Alper Babayağmur
Oyuncular: Yetkin Dikinciler, Azra Akın, Levent Ülgen, Goncagül Sunar, Mehtap Bayrı, Bahtiyar Engin, Kaan Girgin, Bora Sivri, Umut Oğuz, Tamer Gül ve Haldun Dormen
Senaryo: Alper Babayağmur, Ayşe Babayağmur Apa, Mehmet Şen
Yapımcı: Binali Kılıç
Yardımcı Yönetmen: Cüneyt Özen
Uygulayıcı Yapımcı: Berna Berdan
Görüntü Yönetmeni: Ferit Çetinkaya

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kanlı Girdap - The Ghosts of Garip (2016) Demon Slayer - Kimetsu no Yaiba - The Movie: Mugen Treni (2021) Atatürk (2023) Ölümcül Labirent: Şampiyonlar Turnuvası - Escape Room: Tournament Of Champions (2021) Jüpiter’in Uydusu - Jupiter Holdja – Jupiter’s Moon (2017) Acil İniş - Emergency Declaration (2022)