SON MACERA
“Going In Style”

Oscar ödüllü oyuncular Morgan Freeman (“Million Dollar Baby”), Michael Caine (“The Cider House Rules”, “Hannah and Her Sisters”) ve Alan Arkin (“Little Miss Sunshine”), Zach Braff’in yönettiği komedi filmi “Going in Style/Son Macera”da emeklilik maaşları kurumsal bir zaiyata dönüşünce hayatlarında ilk kez doğru yoldan sapmaya karar veren eski dostlar Willie, Joe ve Albert’ı canlandırıyorlar.
Faturaları ödeme ve sevdiklerinin beklentilerini karşılama gayreti içindeki üçlü, emeklilik maaşlarına el koyan bankayı soymak için cüretkar bir hamleye kalkışarak her şeyi riske atıyorlar.
İki kez Oscar adayı Ann-Margret (“Tommy”, “Carnal Knowledge”), Joey King (“The Conjuring”, “Wish I Was Here”), John Ortiz (“Kong: Skull Island”), Peter Serafinowicz (“Guardians of the Galaxy”) ve Kenan Thompson’ın (“Saturday Night Live”) yanı sıra, Oscar adayı Matt Dillon (“Crash”) ve Christopher Lloyd (“Back to the Future” üçlemesi) da filmde rol alan diğer önemli oyuncular.
Zach Braff (“Garden State”, “Wish I Was Here”) filmi Oscar adayı Theodore Melfi’nin (“Hidden Figures”, “St. Vincent”) senaryosuna dayanarak yönetti.
“Going in Style/Son Macera”nın yapımcılığını Donald De Line (“The Italian Job”), yönetici yapımcılığını ise Toby Emmerich, Samuel J. Brown, Michael Disco, Andrew Haas, Jonathan McCoy, Tony Bill (1979 filmi “Going in Style”ın yapımcısı) ve Bruce Berman gerçekleştirdi.
Filmin kamera arkası yaratıcı ekibi; görüntü yönetiminde Rodney Charters (“24”), yapım tasarımında Anne Ross (“Lost in Translation”), kurguda Myron Kerstein (“Garden State”, “Wish I Was Here”), kostüm tasarımında Gary Jones’dan (“New Year’s Eve”) oluşuyor. Filmin müzikleri Rob Simonsen’ın (“Foxcatcher”, “Wish I was Here”) imzasını taşıyor.
New Line Cinema, Village Roadshow Pictures işbirliğiyle, bir De Line Pictures yapımı olan Zach Braff filmi “Going in Style/Son Macera”yı sunar. Filmin dağıtımını bir Warner Bros. Entertainment kuruluşu olan Warner Bros. Pictures, seçili bölgelerde ise Village Roadshow Pictures gerçekleştirecek.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (11. hafta):
Ölümcül Oyunlar - Funny Games (2024) Kara Cin Laneti (2024) Tay 2: Ebabil Takımı (2024) Bana Beni Anlat (2024) Nisan (2024) Neandria - Neandreia (2024) Dedektif Conan: Siyah Demir Denizaltı - Detective Conan: Black Iron Submarine (2024) Aile Çıkmazı (2024) Mükemmel Aile (2024) Zavallılar - Poor Things (2024) Adaletin Eli - Red Right Hand (2024) Oppenheimer (2024) Gece Yüzüşü - Night Swim (2024)
Arşivden Seçkiler:
Tabu - Towelhead (2009) Bir Gün - One Day (2011) İstanbul Kırmızısı (2017) Refıs - The Reef: Stalked (2023) İntikam - The Witch (2019) Başka Söze Gerek Yok - Enough Said (2013)

Leave a comment