2017 YILINDA ŞİRİNLER DAHA MUTLU, DAHA BARIŞÇIL VE ADİL BİR DÜNYA İÇİN BİRLEŞMİŞ MİLLETLER’LE İŞBİRLİĞİ YAPIYOR

(New York, NY – 15 Şubat 2017) – Herkesçe sevilen çizgi karakterler Şirinler; Birleşmiş Milletler, UNICEF ve Birleşmiş Milletler Vakfı‘nın başlattığı bir kampanyayla, çocukları, gençleri ve yetişkinleri dünyayı daha mutlu, daha barışçıl, adil ve sağlıklı bir yer yapmaya teşvik edecekler.

“Küçük Şirinler Büyük Hedefler” kampanyası 2015 yılında Birleşmiş Milletler’in 193 üyesinin tamamının kabul ettiği 17 Sürdürülebilir Kalkınma Hedefi hakkında herkesin bilgilenmesini ve söz konusu hedefleri desteklemesini teşvik etmek üzere tasarlandı. Kampanya Kamu Hizmeti Duyurusu videosuyla başlıyor. Video, izleyicilere, aşırı yoksulluğu ortadan kaldırma, gezegeni koruma ve herkesin barış ve refah içinde yaşaması gibi Hedefleri savunma konusunda ilham veriyor.

Arzu edenler SmallSmurfsBigGoals.com web sitesini ziyaret edip “Şirinler Takımı”na katılarak Hedefler’e ulaşılmasına nasıl katkıda bulunabileceklerini, hangi hedeflerin kendi amaçlarına daha uygun olduğunu öğrenebilir; daha iyi bir dünya için seslerini yükseltebilir; sosyal medyada bilgi, fikir ve görüntüler paylaşabilirler.

“Eğlence sektörü her yaştan insanın yüreklerine ve zihinlerine dokunuyor. BM olarak Sony Pictures Animation’daki dostlarımıza ve Şirinler’e Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri için destek sağlama amacı güden bu yaratıcı çaba için teşekkür ederiz” diyen Birleşmiş Milletler Kamu Bilgilendirme Departmanı Sosyal Yardım Bölümü Müdürü Maher Nasser, şöyle devam ediyor: “Bu kampanyanın milyonlarca genç insanı ve onların ebeveynlerini yoksulluğu bitirmede, adaletsizliği azaltmada ve gezegenimizi korumada üzerlerine düşeni yapmaya motive etmesini umuyoruz. Bu üç kilit unsur tüm insanların iyiliği ve mutluluğunu beraberinde getirecektir.”

Şirinler Takımı, Uluslararası Mutluluk Günü olan 20 Mart 2017’de, 17 Hedefe destek vermek üzere günün anlam ve önemine uygun olarak New York’taki Birleşmiş Milletler Genel Merkezi’nde toplanarak yapılan kutlamayla kampanyayı zirveye çıkaracaklar. Bu yıl, Uluslararası Mutluluk Günü, Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerini mutluluğun yapı taşları olarak vurgulayacak. Yakında gösterime girecek olan animasyon filmi “Şirinler: kayıp Köy”ün orijinal seslendirmesini yapan sanatçılar, Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri hakkında farkındalık yaratılmasında rol oynayan gençleri ve çocukları onurlandırmak üzere etkinliğe katılacaklar.

Yakında gösterime girecek animasyon filmi “Şirinler: Kayıp Köy” filminin orijinal versiyonunda, Şirine’yi seslendiren Demi Lovato’ya göre, “Her birimiz, hatta küçük bir Şirin bile, büyük hedeflere ulaşabilir!”

“Küçük Şirinler Büyük Hedefler” kampanyası 14 farklı dilde yerelleştirilecek ve 178 ülkede yayın yapan AXN, Sony Channel, Crackle, Animax ve Pop gibi Sony Pictures Television Networks’ün önde gelen kanalların yayınlarında, online sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında tanıtılacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (11. hafta):
Ölümcül Oyunlar - Funny Games (2024) Kara Cin Laneti (2024) Tay 2: Ebabil Takımı (2024) Bana Beni Anlat (2024) Nisan (2024) Neandria - Neandreia (2024) Dedektif Conan: Siyah Demir Denizaltı - Detective Conan: Black Iron Submarine (2024) Aile Çıkmazı (2024) Mükemmel Aile (2024) Zavallılar - Poor Things (2024) Adaletin Eli - Red Right Hand (2024) Oppenheimer (2024) Gece Yüzüşü - Night Swim (2024)
Arşivden Seçkiler:
Haile: Bir Aile Kabusu (2023) İkinci Bir Şans - En Chance Till – A Second Chance (2015) Son Aşk - Last Love (2013) Tavşan Peter - Peter Rabbit (2018) Sen Şarkılarını Söyle - Inside Lwelyn Davis (2014)

Leave a comment