PARAMOUNT PICTURES ve REVOLUTION STUDIOS Sunar
Bir RK FILMS ve ONE RACE FILMS Yapımı
Bir D.J. CARUSO Filmi

Casus gerilim türünü yeniden tanımlayan gişe rekortmeni serinin üçüncü bomba bölümünde ekstrem sporcuyken devlet ajanı olan Xander Cage’in (Vin Diesel) kendi kendini gönderdiği sürgünden dönüşünü ve ölümcül alfa savaşçı Xiang ve ekibiyle Pandora’nın Kutusu olarak bilinen durdurulamaz olduğu söylenen kötü bir silahı ele geçirme yarışındaki çarpışmalarını konu alıyor. Heyecan arayan taraftarlardan oluşan yepyeni bir grup oluşturan Xander, kendisini dünya hükümetlerinin en üst düzeylerindeki gizli anlaşmaya işaret eden ölümcül bir komploya yakalanmış halde bulur. Seriye has soğukkanlılık ve kötü davranışlarla dolu olan “YENİ NESİL AJAN: XANDER CAGE’İN DÖNÜŞÜ”, sinemada bugüne kadar yakalanan en şaşırtıcı akrobasilerden bazılarıyla ekstrem aksiyonda çıtayı yükseltiyor.
Serinin 2002’deki çıkışı, tüm dünyada 350 milyon dolar hasılat getirmişti. Uluslararası hitte Vin Diesel, ultra gizli casus programı xXx’in ilk elemanı Xander Cage karakterini canlandırmıştı. Programın lideri Gibbons rolünü ise Samuel L. Jackson üstlenmişti. Yeniden oluşturulan Revolution Studios, hayranların neredeyse 10 yıldır istediği Yeni Nesil Ajan Xander Cage’in Dönüşü ile 2017’de seriye yeniden can verdi.
Hollywood’un en başarılı casus aksiyon serilerinden biri olan filmin dönüşünü D.J. Caruso (“Disturbia,” “The Disappointments Room”) yönetiyor. Seri, tüm dünyadan en yetenekli oyunculardan bazılarını barındırıyor. Aralarında Vin Diesel, Donnie Yen, Kris Wu, Deepika Padukone, Nina Dobrev, Ruby Rose, Kris Wu, Rory McCann, Tony Jaa ile Toni Collette ve Samuel L. Jackson bulunuyor. Filmde ayrıca UFC şampiyonu Michael Bisping, müzisyen Nicky Jam, futbol megastarı Neymar, Jr. Ve eski profesyonel futbol yıldızı Tony Gonzales gibi spor ve müzik dünyasından da muhteşem yetenekler yer alıyor.  Yıldızlarla dolu bu kadro “Yeni Nesil Ajan Xander Cage’in Dönüşü”nü çok yükseklere çıkartıyor.

Oyuncular
VIN DIESEL
DONNIE YEN
DEEPIKA PADUKONE
KRIS WU
RUBY ROSE
TONY JAA
NINA DOBREV
RORY MCCANN
TONI COLLETTE
SAMUEL L. JACKSON
HERMIONE CORFIELD
TONY GONZALEZ
MICHAEL BISPING
Oyuncu Seçimi
ANNE MCCARTHY
ve KELLIE ROY
Müzik
BRIAN TYLER
ve ROBERT LYDECKER
Kostüm Tasarımı
KIMBERLY TILLMAN
Editörler
JIM PAGE, ACE
VINCE FILIPPONE
Prodüksiyon Tasarımı
JON BILLINGTON
Görüntü Yönetmeni
RUSSELL CARPENTER, ASC
İdari Yapımcılar
VINCE TOTINO
SCOTT HEMMING
İdari Yapımcılar
RIC KIDNEY
GLORIA BORDERS
ZACK ROTH
Yapımcılar
JOE ROTH, p.g.a.
JEFF KIRSCHENBAUM, p.g.a
Yapımcılar
VIN DIESEL, p.g.a.
SAMANTHA VINCENT, p.g.a.
Uyarlanan Karakterlerin Yaratıcısı
RICH WILKES
Yazar: F. SCOTT FRAZIER
Yönetmen: D.J. CARUSO

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kadınlara Mahsus (2023) Sinsiran: Yasak Aşk (2017) Seni Uzaktan Sevmek - Going The Distance (2010) Hükümet Bey (2023) Upgrade (2018) Bizum Uşaklar (2018)

Leave a comment