Tarihi dokusu ile üyelerine her katta ayrı bir eğlence ortamı sunan Soho House Istanbul, önümüzdeki kış günlerinde müziğin dozunu arttıracak!
Farklı hizmet anlayışı ve sağladığı ayrıcalıklarla göze çarpan İngiliz kökenli üyelik kulübü Soho House İstanbul’da etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Beyoğlu’nun tarihi atmosferi ile Palazzo Corpi’nin ihtişamında misafirler bu kış müziğe doyacak.
Salı günlerini canlı performanslara, Çarşamba günlerini Jazz’a, Cuma günlerini mainbar’da house müziğe ve Türkçe şarkıların yeniden derlemelerine Cumartesileri ise daha hareketli hip hop ve deep house gecelerine ayıran Soho House Istanbul kışa son derece hareketli başlıyor.
Verdiği partilerle ünlü Soho House & Co grubunun Mart 2015’te Beyoğlu’ndaki eski Amerikan Konsolosluğu binası olan Palazzo Corpi’nin restore edilmesiyle hizmete giren Soho House Istanbul, yaratıcı sektörlerde çalışan kişilerin kendilerini evlerinde hissedebilecekleri bir kulüp olarak, yaratıcı bir ruha sahip olan insanları bir araya topluyor. Kulüp üyelerinin çoğunluğu film, moda, reklam, müzik, sanat ve medya endüstrileri başta olmak üzere yaratıcı sektörlerde çalışıyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Nezih Bir Film (2018) Zarafa (2013) Hopper ve Çılgın Çetesi: Büyük Macera - Chickenhare and the Hamster of Darkness (2022) Pişiriciler (2021) Kaybedenler Kulübü Yolda (2018)

Leave a comment