KUDÜS MEKUDESHET FESTİVALİNİN
KAPANIŞ KONSERİNDE SAHNE,
SELDA BAĞCAN’IN!

Dünyanın en iyi kadın vokalleri arasında gösterilen efsanevi sanatçı Selda Bağcan; 23 Eylül Cuma akşamı Kudüs’te Mekudeshet festivalinin kapanış konserinde şarkılarını onbinlerce müziksever için söyleyecek!

Tüm dünyada çok geniş bir hayran kitlesine sahip olan Selda Bağcan, yaz boyunca Avrupa’nın çok önemli festivallerinde dinleyicilerle buluştu. Efsanevi sanatçı, Kudüs’ün müzik festivali Mekudeshet’in kapanış akşamında vereceği konserle de damgasını vuracak.

Kudüs’ün dünyanın her yanından gelen müziği kucaklayan müzik festivali Mekudeshet; bu yıl 4-23 Eylül tarihleri arasında düzenleniyor. Sınırları, inançları ve kıtaları aşan bu müzikal kutlamada; dünyanın dört bir köşesinden gelen sanatçı ve dinleyiciler, birlik ve beraberliğin evrensel mesajının sesi oluyorlar.

Acının ve isyanın sesi Selda Bağcan; 23 Eylül 2016, Cuma akşamı Kudüs’te Mekudeshet kapsamında gerçekleşecek konserde Tel Avivli rock grubu Boom Pam ile birlikte sahne alacak. Sanatçı muhteşem sesi, benzersiz yorumu ve dünyada hit olup çeşitli dillere çevrilmiş şarkılarıyla müzikseverleri coşturacak.

Geçtiğimiz aylarda İspanya’da Primavera Sound 2016’da, Polonya’nın Krakow şehrinde, İngiltere’de gerçekleşen WOMAD ve Berlin Pop-Kultur festivallerinde konserler veren Selda Bağcan; yurtdışının yanı sıra, Türkiye’nin birçok yerindeki konserlerinde de sevenleriyle buluştu. Dünya basınında hakkında övgü dolu sayısız yazı yazılan, müziği ve siyasi duruşu ile farklı kategorilerde incelenen sanatçı; konserlerine devam ederken öte yandan “40 Yılın 40 Şarkısı” albümünün ikincisi için çalışmalarını da sürdürüyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Düzensiz Düzenbazlar (2017) Güven Bana (2023) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Ejderham ve Ben - Dragon Rider (2022) Kaptan Pengu ve Arkadaşları 2 (2022) Karanlık Görev - Age of Shadows (2017)

Leave a comment