Idris Elba, özellikle Facebook kaynaklı yayılan “sonraki James Bond” söylentilerinin bir sel oluşturmasından hayli yorgun görünüyor.
Daily  Telegraph Gazetesi’ne konuşan Idris Elba, “Sanki bu kampanyayı benim düzenlediğim hissediliyor ama ben yapmadım. Başlangıçta “Biliyorum, bu harika olmaz mıydı?” diye düşündürdü ama şimdi ırkçı söylemler başladı” dedi.
” Ben büyük olasılıkla dünyanın en ünlü Bond oyuncusuyum ve rolü daha oynamadım bile! Bu yeterli, bu konuda artık konuşmak istemiyorum”
Dailymail  websitesi’ne verdiği beyanatta ise James Bond film serisinin yöneticileri ile konuşmadığını, diğer tüm haberlerin saf bir dedikodudan ibaret olduğunu belirtti.
Hello’nun sorular yönelttiği ünlü aktör, haberlerin “dedikodudan ibaret” olduğunu söyledi. Buna rağmen ünlü aktör demecinin sonunda “kendisini rolün dışında tutmadığını, birçok insanın kendisi için ‘harika bir Bond olur’ tanımını yaptığını” ekledi. Aktör demecinde “İnsanlar bizim aramızda bir bağlantı olup olmadığını bilmek istiyorlarsa, evrensel olarak dünyada duyduğum tek şey ‘James Bond için harika olursun’ demeleridir.” dedi.
Ancak bu söylentiler, sadece internet tabanlı görünmüyor. New York Post’a konuşan üst düzey bir Bond yürütücü yapımcısı : “Dünya buna hazır mı? Öyle düşünüyorum” dedi.
Bekleyip göreceğiz,ancak Idris Elba bu yöndeki ilk sınavını İngiltere’de 22 Nisan’da İngiltere’de ve 27 Nisan’da Türkiye’de vizyona girecek “BASKIN GÜNÜ” ile verecek gibi görünüyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sekiz - 8 (2021) anne! - Mother! (2017) Zoraki İkili - On The Other Side Of The Tracks (2013) Atan Kazanır - Next Goal Wins (2024) Her Şey Her Yerde Aynı Anda - Everything Everywhere All at Once (2022) Evlat Olsa Sevilmez (2022)

Leave a comment