Kanal D’nin Yeni Dizisi “Yaz’ın Öyküsü” İlk Bölümü ile Birinci Oldu.

Oyuncular ve Yapım Ekibi İzleme Yemeğinde Bir Araya Geldi.

Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu İlker Arslan, Cem Görgeç, Cenk Boğatur, Gamze Arslan’ın kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda; Vildan Atasever, Tansel Öngel, Ece Çeşmioğlu, Çağdaş Onur Öztürk gibi isimlerin yer aldığı yeni dizisi “Yaz’ın Öyküsü” izleyici ile buluştu.
Pazar akşamı ilk bölümü ile ekrana gelen dizi ,A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 3.60 reyting ve yüzde 13.78 izlenme payı birinci oldu.
“Çubuklu 29 “ da bir araya gelen yapım ekibi ve oyuncular, ilk bölümü birlikte izlerken, çok heyecanlı oldukları ise gözlerden kaçmadı. Keyifli anların yaşandığı gecede, yönetmen Yağız Alp Akaydın ekibine bir de teşekkür konuşması yaptı.

“Yaz’ın Öyküsü”, Sosyal Medyada da Büyük İlgi Gördü.

#YazınÖyküsü hashtag ile Türkiye listesinde TT olan dizi, sosyal medyanın da  zirvesinde yer aldı.

Yetiştirme yurdunda büyüyen ve tek hayali özgürlüğüne kavuşmak olan Yaz’ın hikayesinin konu alındığı dizi, Sosyal Medya’nın en çok konuşulanları arasında olmayı başardı.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Labirent: Ölümcül Kaçış - The Maze Runner (2014) Memoria (2022) Aile Hükümeti (2020) Masal Şatosu: Gizemli Misafir (2022) Umut Bahçesi - The Zookeeper’s Wife (2017) Ceberrut (2016)

Leave a comment