Altın Palmiye Ödüllü “Kış Uykusu”
 Kanal D Home Video Farkıyla Tüm Satış Noktalarında!

Senaryosunu ve yönetmenliğini Nuri Bilge Ceylan’ın yaptığı, filmin başrollerini Haluk Bilginer, Melisa Sözen, Demet Akbağ ve Nejat İşler gibi usta isimlerin paylaştığı Kış Uykusu’nun merakla beklenen DVD’si Kanal D Home Video etiketiyle raflarda yerini aldı.
Emekli bir tiyatrocu olan Aydın; oyunculuğu bıraktıktan sonra Kapadokya’ya babasından yadigâr kalan butik oteli işletmek için geri döner. Hayatında iki kadın vardır: Kendisine her anlamda uzak ve soğuk davranan genç karısı Nihal ve boşandıktan sonra yanlarına taşınan kız kardeşi Necla… Kışın bastırması ve artan kar yağışı bu küçük taşrada en çok Aydın’ın sinirlerine dokunur ve onu uzaklara gitmeye teşvik eder…
2014 Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye kazanan Kış Uykusu aynı zamanda, festivalde FIPRESCI ödülüne de layık görülmüştür. Kış Uykusu DVD içinde ekstra olarak; kamera arkası görüntüler ve Kış Uykusu Cannes’ Fragman da yer almaktadır.
“Kış Uykusu” DVD’si Kanal D Home Video etiketiyle tüm satış noktalarında!

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Ölüm Günün Kutlu Olsun 2 - Happy Death Day 2U (2019) Başımın Belası - Tumbledown (2016) Oppenheimer (2024) Misafir (2011) Lanetli Anahtar: Cinlerin Gazabı (2016) ODA (2023)

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment