Elif Tezcan genç bir hayvansever, tutkulu bir aktivist ve yaşam hakkına yönelik projeler üreten bir iletişimci.

Duy, Gör, Hisset projesiyle farklı kuşaklardan, farklı sektörlerden ve farklı öykülerden gelen
isimlerle bir araya geldi ve onların serüvenlerini kaleme aldı. Öyküleri dinlerken, başroldeki
dostları yuvalarında fotoğrafladı, tarihe not düştü.

Okurlar her söyleşide kendilerinden bir şeyler bulacak, bir canı sahiplenmenin bir hayatı nasıl tümüyle değiştirebildiğine tanıklık edecek.

Sevginin neleri değiştirebileceğine dair insan öyküleri bunlar, abartıdan uzak ve tümüyle gerçek.

Duymanız, görmeniz, hissetmeniz dileğiyle.

 CFO’lar… Kurumsal hayatın son dönemlerdeki yükselen değerleri.
Milyarlarca doları onlara emanet ediyoruz, hayati stratejik kararlarımızda onlara danışıyoruz.
Peki yaptıklarından, başardıklarından ne kadar haberdarız? CFO’ların öne çıkan rolleri nelerdir?
Büyüme, kriz, stratejik ortaklıklar, satın alma ve birleşmeler, küreselleşme, kurumsallaşma, halka arz, yatırımlar, markalaşma, risk yönetimi denildiğinde CFO nasıl katkı sağlar?
Neden gittikçe daha fazla şirket CEO olarak CFO’larını atıyor? İnsan kaynağı ve teknoloji CFO için ne ölçüde önem taşıyor? Gelecekte CFO’ları neler bekliyor?
20 senelik kariyerinde 200’ün üzerinde firmayla işbirliği yapmış ve farklı CFO’lar ile bir araya gelmiş Deloitte CFO Hizmetleri Lideri Cem Sezgin, kitabında bu soruları yanıtlıyor. Üstelik bunu yaparken yalnız da değil!
Türkiye’nin önde gelen ve başarılı projelerde yolunun kesiştiği 40 farklı CFO da, farklı alanlardaki deneyim ve vizyonlarını paylaşarak ona eşlik ediyor.
Türkiye’nin CFO’ları yönetime, karar vermeye, geleceği şekillendirmeye dair önemli bir başucu kitabı.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
İkiz Tepeler: Ateşte Benimle Yürü - Twin Peaks: Fire Walk with Me (2020) Transformers: Yenilenlerin İntikamı - Transformers: Revenge of the Fallen (2009) Yeni Kız Arkadaşım - Une Nouvelle Aime – The New Girlfriend (2015) Garfield Süper Kahraman - Garfield's Pet Force (2010) Devlet Sırrı - Secret Defense (2009) Ejder Kapanı (2010)

Leave a comment