“AYI PADDINGTON”

ESER YENENLER’İN SESİYLE – ALTYAZI VE DUBLAJ SEÇENEĞİYLE – 26 ARALIK’TA SİNEMALARDA

Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters, Jim Broadbent, Peter Capaldi ve NICOLE KIDMAN ile…

Konu: HARRY POTTER serisi ve GRAVITY’nin yapımcısından sevimli bir ayıcığın birbirinden komik maceraları.

Perulu genç bir ayı olan Paddington, ailesinden uzakta, teyzesi Lucy tarafından büyütülmüştür. Teyzesinin Emekli Ayılar Evi’nde yaşamaya başlamasının ardından, bir geminin cankurtaran botuna binip kendisine bir yuva bulmak için. Londra’da Paddington istasyonuna vardığında kaybolur ve şehir hayatının hiç de beklediği gibi olmadığını anlar. Onu tesadüfen bulup, boynuna asılı “Lütfen bu ayıya iyi bakın. Teşekkürler.” yazısını okuyan Brown ailesi, geçici olarak yuvalarını açar ve ayıcığın adını da, onu buldukları bu istasyonun adı olan “Paddington” koyarlar . Sevimli ayıcığın şansı tam da iyiye giderken, onun ender görünen bir ayı türü olduğunu fark eden müzede görevli bir hayvan doldurma sanatçısının dikkatini çeker. O andan sonra işler karışacak ve Paddington yabancısı olduğu bu yerde, birbirinden komik ve heyecanlı maceralara atılacaktır.

Yönetmen : Paul King,
Yapımcı: David Heyman
Senaryo: Paul King, Michael Bond
Oyuncular: Nicole Kidman, Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters,
Seslendirenler: Ben Whishaw (Orijinal) – Eser Yenenler (Türkçe)
Gösterim Tarihi: 26 Aralık 2014
Tür : Animasyon, Macera, Komedi, Aile
İthalat: Medyavizyon
Dağıtım: Mars Dağıtım

Türkçe altyazılı fragman

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör (2023) Venom: Zehirli Öfke - Venom (2018) Unutma Beni - Still Alice (2015) Çapkın Profesör - The Rewrite (2014) Destere (2008) Bana Beni Anlat (2024)

Leave a comment