ASLI OMAĞ ŞEHİR TİYATROLARININ 100. YIL DÖNÜMÜNDE DEV İSİMLERLE AYNI SAHNEYİ PAYLAŞACAK!

‘SENİ SEVİYORUM ADAMIM’ DA ZEKİ MÜREN’İN ‘BEKLENEN ŞARKI’ ADLI ESERİNİ ACAPELLA OKUDU!

Zeki Müren’in ‘Beklenen Şarkı’ adlı eserini ‘Seni Seviyorum Adamım’ sinema  filminde acapella okuyan Aslı Omağ, Şehir Tiyatroları’nın 100. Yılında ustalarla aynı sahneyi paylaşacak…

Ünlü sanatçı Aslı Omağ yeni sürprizlerle adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Başarılı sanatçı 21 Kasım da gösterime girecek ‘Seni Seviyorum Adamım’ sinema filminde Zeki Müren’in ‘Beklenen Şarkı’ adlı eserini  acapella olarak seslendirirken, 17 Kasım da  Şehir Tiyatroları’nın 100. Yıl dönümü dolayısıyla Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlenecek gecede Zihni Göktay, Erhan Yazıcıoğlu, Erol Evgin, Nükhet Duru, Emre Altuğ, Burak Kut, Cihan Ünal, Arda Aydın gibi dev isimlerle aynı sahneyi paylaşacak.

ZEKİ MÜREN GİBİ BÜYÜK BİR EFSANİN ESERİNİ OKUMAK BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ANI!

Son olarak yönetmenliğini Biray Dalkıran’ın yaptığı başrolleri Gizem Karaca, Barış Kılıç, Ayşen Gruda, Yıldız Kültür, Asuman Dabak, Orçun Kaptan, Serhat Özcan, Murat Serezli, Emre Koç ve Görkem Yeltan’ın başrolleri paylaştığı ‘Seni Seviyorum Adamım’ sinema filminde  Orçun Kaptan’ın (Genco)  eşi Betül karakterini canlandıran Aslı Omağ filmde Zeki Müren’in unutulmaz eseri ‘Beklenen Şarkı’yı acapella olarak seslendirdi.

Aslı Omağ “Bu filmde insanlar esprili bir Aslı Omağ görecekler. Rol gereği Kıbrıs şivesi ile konuşuyorum. Ailem ve Dedem Kıbrıslı  (Baf) olduğu için Kırbıs şivesini konuşurken hiç zorlanmadım.  Normalde ben bu filmde tango ile ‘Deniz ve Mehtap’ şarkısını söyleyeceğimi sanırken, bana sürpriz yaptılar ve güftesi ile bestesi Zeki Müren’e ait Beklenen Şarkı’yı okudum… Bu sahnenin çekiminden 25 dakika önce haberim oldu, bir kez dinledim ve hayatımda ilk kez Türk Sanat Müziği okudum. Zeki Müren gibi efsane bir sanatçının eserini acapella okumak benim için güzel ve büyük bir anı.” dedi.

USTALARLA AYNI SAHNEYİ PAYLAŞACAK!

Aslı Omağ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Şehir Tiyatroları’nın 100. Yıl dönümü dolayısıyla 17 Kasım da Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenleyeceği  “100. YILIN ŞARKILARI” adlı gecede, Şehir Tiyatrosu’na emek vermiş ustalar ile aynı sahneyi paylaşacak. Bu özel gecede ‘Evita’da  Metres rolünü oynarken seslendirdiği parçayı okuyacak olan Aslı Omağ; Zihni Göktay, Erhan Yazıcıoğlu, Arda Aydın, Erol Evgin, Nükhet Duru, Emre Altuğ, Burak Kut, Cihan Ünal gibi usta isimlerle aynı sahneyi paylaşacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Olmak İstediğim Yer - This Must Be The Place (2012) Aşkın Sessizliği - Tous Les Soleils - Silence of Love (2011) Para Avı - Hunted (2023) El Yazısı (2012) Aşkın Yaşı Yok - The Rebound (2010) Kördüğüm - Maggie’s Plan (2016)

Leave a comment