CUMHURİYET BAYRAMI KORTEJİ ÇİFTE KUTLAMAYA SAHNE OLACAK

Türkiye Motosiklet Platformu önemli bir adım atarak organ ve doku bağışçısı olacak tüm üyeleriyle birlikte geniş çapta bir farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Ülkemiz için önemli olan her konuda, Türkiye Motosiklet Platformu ve üye kulüpler harekete geçip öncülük yaparak, farkındalık yaratmaya ediyor. Motosiklet kullanıcıları, Cumhuriyet Bayramı Korteji ile birlikte Organ ve Doku Nakil Koordinasyon ekiplerinin de yardımıyla “Organ Bağışçısı” olacak. Korteje katılanlar,  diledikleri taktirde kurulacak olan Organ ve Doku Nakil Koordinasyon Ekibinin Stantı’ndan bilgi alıp bağışçı olabilecekler.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kortej, 29 Ekim günü İstanbul Suadiye Otel’in önünde saat 11’de toplanan motosiklet tutkunlarıyla birlikte gerçekleştirilecek. Bağdat Caddesi’nden yola çıkacak olan kortej Edirnekapı Şehitliği’ne gelecek. Saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı’nın okunması ve anma konuşmasının yapılmasının ardından tören sona erecektir.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Atölye / The Workshop (2018) Kızım İçin (2014) O.H.A.: Karadeniz’in Çağdaş Efsaneleri: Oflu Hocayı Aramak (2014) A.R.O.G (2008) Tarzan (2014) Press (2011)

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment