“WHAT IF – YA AŞKSA?”

SİNOPSİS
“What If – Ya Aşksa?”,  önceki ilişkilerinden yara almış Wallace (Daniel Radcliffe) ve şimdiki ilişkisinden memnun görünen Chantry’nin (Zoe Kazan) arkadaşlıktan öteye gidemeyen ilişkilerinin eğlenceli ve sürükleyici hikayesini anlatan, son yılların en iyi romantik komedilerinden.

Wallace’ın etrafındaki herkes, ev arkadaşı Allan (Adam Driver) dahil, mükemmel partnerlerini bulmuşken, Wallace aşk hayatını askıya almıştır. Tam da bu esnada, uzun süreli bir ilişkide olan Chantry (Zoe Kazan) ile tanışır. Wallace ve Chantry anında birbirleriyle bağ kurar ve çok iyi anlaşırlar. Aralarındaki tartışılmaz uyum, bu işin başka yerlere gidebileceğinin sinyalini vermektedir. Ancak onlar bu yoldan gitmeli midir?

“WHAT IF – YA AŞKSA?”

YAPIM HAKKINDA
Romantik komedi türünün son yıllardaki en iyi örneklerinden olan “What If – Ya Aşksa?”da Daniel Radcliffe (Harry Potter) ve Zoe Kazan (Ruby Sparks) birbirleri için kim olduklarını ve kim olabileceklerini anlamaya çalışan 20’lerindeki iki genci canlandırıyor.

Wallace (Daniel Radcliffe) ve Chantry (Zoe Kazan) bir ev partisinde tanışırlar ve kimyaları hemen uyuşur. Ancak ilişkileri, her konuda konuşabilecekleri bir arkadaşlıktan öteye gidemez çünkü Chantry’nin bir erkek arkadaşı vardır.

Wallace, Chantry’ye karşı hislerine engel olamamaktadır ve Chantry’de bir yere oturtamadığı kendi hisleriyle uğraşmaktadır. Hislerini bastırıp sadece platonik bir ilişkinin getirdikleriyle yetinebilecekler midir? İki arkadaşın bir yıl boyunca görüşmeleri üzerinden anlatılan hikayeleriyle “What If – Ya Aşksa?”, yanlış zamanlamanın getirdiklerini son derece eğlenceli bir biçimde yansıtıyor.
Yönetmen: Michael Dowse
Oyuncular: Daniel Radcliffe, Zoe Kazan, Megan Park, Adam Driver, Mackenzie Davis, Rafe Spall
Yapım: Kanada, 2014
Tür: Romantik-Komedi
Süre: 98 dk.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Derindeki Yaratık - Amphibious (2014) Kötü Ruh - Evil Dead (2013) Sen Sağ Ben Selamet (2016) Sihirbazlık Okulunda Bir Türk (2015) Şeytanın Laneti - Hosts (2022) Kesişen Hayatlar - Circles (2013)

Leave a comment