İzlerken Düşündüren Komedi Filmi “Mandıra Filozofu” Kanal D Home Video Farkıyla Tüm Satış Noktalarında!

Senaryosunu Birol Güven’in yazdığı, yönetmenliğini Müfit Can Saçıntı’nın yaptığı, filmin başrollerini Müfit Can Saçıntı ve Rasim Öztekin’in paylaştığı Mandıra Filozofu’nun merakla beklenen DVD’si Kanal D Home Video etiketiyle raflarda yerini aldı.
Mustafa Ali’nin içinde yaşadığı dünya düzenine karşı koyduğu tavır, onu Muğla’nın Çökertme köyünün yakınlarında, ıssız bir kulübede yaşamaya kadar götürür. Mustafa Ali burada doğayla iç içe, modern hayatın getirisi olan her şeyden uzak bir yaşam sürer. Çalışmaya ise kesinkes karşıdır. Cavit ise kurnaz ve çalışkan bir işadamıdır ve yeni projesi için Çökertme Köyüne gelir. Amacı Mustafa Ali’nin sahip olduğu araziyi satın alıp yerine kazanç getirecek bir butik otel yaptırmaktır. Ne var ki İstanbul’dan gelen bu beklenmedik konuğun hayatı, Mustafa Ali ile tanıştıktan sonra eskisi gibi olmayacaktır.
“Mandıra Filozofu” DVD içindeki ekstralarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor: Fragman, kamera arkası belgeseli, izleyici görüşlerinin yanı sıra; “Karşıyım” ve “Benim Adım Mandıra Filozofu” klipleriyle gülecek ve daha önce hiçbir yerde görülmemiş filmden karelerle keyifli dakikalar geçireceksiniz.
“Mandıra Filozofu” DVD’si Kanal D Home Video etiketiyle tüm satış noktalarında!

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Haile: Bir Aile Kabusu (2023) Replikalar - Replicas (2019) Anormal Aktivite 2 - A Haunted House 2 (2014) Mükemmel Bir Gün - A Perfect Day (2016) UGLY DOLLS (2019) Kan Kokusu - We Are What We Are (2014)

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment