MEDYAVİZYON ve CINEMA MANAGEMENT GROUP
sunar ” Khumba “

“Tam bir zebra olmak, kaç çizgi ister?”

ÖZET

Çizgilerinin yarısı olmadan doğan genç zebra Khumba için hayat sadece siyah ve beyazdan ibaret değildir. Batıl inançlara sahip zebra sürüsü, topraklarını birdenbire etki altına alan kuraklıktan onun çizgisiz doğmasını sorumlu tutarlar. Khumba yeryüzündeki ilk zebraların çizgilerini edindiği efsanevi su birikintisini bulup, çizgilerini yeniden kazanmak için bir grup sırnaşık antilop ve havalı deve kuşuyla birlik olur. Khumba çizgilerini kazanmak ve tüm hayvanları tehdit eden susuzluk için çıktığı bu eğlenceli ve macera dolu yolculukta, Büyük Karoo Çölü’ndeki cesur arayışı boyunca bir sürü acayip karakterle tanışır ve acımasız bir leoparla da burun buruna gelir. Cesur zebra Khumba ve arkadaşlarını inanılmaz bir serüven beklemektedir.

YÖNETMEN : ANTHONY SILVERSTON
YAPIMCILAR : STUART FORREST,MIKE BUCKLAND,JAMES MIDDLETON,ANTHONY SILVERSTON,JEAN-MICHEL KOENIG
MÜZİK :BRUCE RETIEF
SENARYO DANIŞMANI: JONATHAN ROBERTS
SENARYO:ANTHONY SILVERSTON,RAFFAELLA DELLE DONNE
Orijinal dilde SESLENDİRENLER: JAKE T. AUSTIN STEVE BUSCEMI LORETTA DEVINE LAURENCE FISHBURNE RICHARD E. GRANT ANIKA NONI ROSE ANNASOPHIA ROBB CATHERINE TATE ve LIAM NEESON
TÜRKÇE SESLENDİRENLER: KHUMBA: YEKTA KOPAN, NIGEL: ZİYA KÜRKÜT, BRADLEY: ERKAN TAŞDÖĞEN, SEKO: SELÇUK KIPÇAK, PHANGO: MAZLUM KİPER, THABO: BORA SİVRİ, SKALK: ATİLLA ŞENDİL, THEMBA: ALİ EKBER DİRİBAŞ, TOMBI: BURCU GÜNEŞTUTAR, MAMA V: FÜSUN KOKUCU
Tür: Animasyon, aile, macera
Süre: 85 dakika
Resmi Web Sitesi:  www.KhumbaMovie.com
Facebook:      www.facebook.com/Medyavizyon
www.facebook.com/KhumbaMovie
Twitter:          @KhumbaMovie   &  @Medyavizyon

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Güven Bana (2023) Kaçış Odası - Escape Room (2017) Aşkın Bununla Ne İlgisi Var? - What’s Love Got to Do with It? (2023) Tinker Bell: Gizemli Kanatlar - Tinker Bell: Secret Of The Wings (2012) Survivor - Koş Saklan Dövüş (2021) Ayaz (2017)

Leave a comment