Yaklaşık iki yıl evvel Eyyvah Eyvah adıyla ilk filmini doğup büyüdüğü topraklarda Çanakkale Geyikli de çeken  sanatçı Ata Demirer, filmin gişe hasılatı iyi olunca hemen peşinden Eyyvah Eyvah 2 yi çekti. Şimdi de Eyyvah Eyvah 3 sinema seyircisiyle tanıştı.

Eyyvah Eyvah 3 de yine Çanakkale Geyikli de çeken Ata Demirer, ilk filmindeki fasulye şarkısından sonra bu filmin de yine Fasulye şarkısına yer verirken düğünlerde, nişanlarda  çaldığı anda insanların kanını kaynatan  bir çok oyun havası yine devam filmi olan Eyyvah Eyvah 3 de yer alıyor. Türk sinema seyircisinin yemyeşil doğası, tertemiz denizi, masmavi gökyüzünü doyasıya izlediği ve film boyunca kıvrak oyun havalarını dinleyeceği bu filmi siz, siz olun kaçırmayın. Türk sinema izleyicisinin ne istediğini çok iyi tahlil eden sanatçı Ata Demirer, sinema izleyicisini yine sinema salonlarına dolduracağa benziyor.

İlk filmde Müjgan’a aşık olan  Hüseyin Badem(Ata Demirer) filmin ikinci versiyonunda büyük aşkı ile evlenip muradına eriyor. Ve Müjgan hamile olduğu müjdesini veriyor. Eyyvah Eyvah 3 de ise Badem çiftinin büyük umutla bekledikleri bebekleri bu devam filminde dünyaya geliyor. Bebeğin doğmasıyla sorumluluğu biraz daha artan Hüseyin Badem için hayat zorlaşmıştır. Ailesine bakabilmek için her fırsatı değerlendirmekte, hatta geceleri yörenin izbe pavyonlarında bile klârnetini çalmaktadır. Can dostu, ablası Firuzan ise hayatına İstanbul’da devam etmektedir. Ayrı şehirlerde ayrı hikâyeler yaşayan bu insanların ortak bir yönü vardır ki, kendileri bilmeseler de feleğin çemberinden geçmek üzerelerdir ve Geyikli’de festival zamanıdır.

Hakan Algül’ün yönettiği ve Demet Akbağ, Ata Demirer, Özge Borak ile Serra Yılmaz’ın oynadığı Eyyvah Eyvah 3, 31 Ocak 2014’de UIP Filmcilik dağıtımıyla BKM Film tarafından vizyona çıkarıldı.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Süper Yetenek 3: Büyük Yarış - Rock Dog 3: Battle the Beat (2023) Aslı Gibidir - Copie Conforme - Certified Copy  (2010) Psikolojik gerilim filmi Robinson Crusoe & Cuma (2015) Can Dostlar (2019) Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde - Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)

Leave a comment