72. KOĞUŞ’A ANKARA’DA MUHTEŞEM GALA!

SİYASET DÜNYASI 72. KOĞUŞ’A AKIN ETTİ!

Baş rollerinde Yavuz Bingöl, Hülya Avşar, Kerem Alışık, Songül Öden, Civan Canova, Nursel Köse ve Ahmet Mekin’in oynadığı 72. Koğuş filminin Ankara gala gecesi de yoğun bir katılımla gerçekleşti. Siyaset dünyasının ünlü simalarının büyük ilgi gösterdiği gecede yaklaşık 1500 kişi tüm salonları doldurarak filmi izlediler. Gözyaşları içinde filmden çıkan davetliler, filmin yapımcıları Yavuz Bingöl’ü ve Kerem Alışık’ı tebrik ederek, edebiyat dünyasının önemli eserlerinden 72. Koğuş’u yeniden sinema dünyasına kazandırdıkları için teşekkür ettiler.

CHP Eski genel başkanı Deniz Baykal, Milletvekilleri İlhan Kesici, Onur Öymen, Mehmet Sevigen, Yılmaz Ateş, Sırrı Sakık , CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Radyo ve Sinema Telif Hakları genel müdürü Abdurrahman Kılıç, Siyeset Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı G. Gül Kılıçaslan, Ahmet Boyacıoğlu, gazeteci Tayfun Talipoğlu, İş adamı İlhami Demirtaş ve Mehmet Yılmaz oyuncu Fadik Sevin Atasoy ve daha birçok ünlü isim galaya katılanlar arasındaydı.

Gecenin en ilginç karelerinden biri ise Deniz Baykal ve Gürsel Tekin’nin yan yana oturarak filmi izlemesiydi. Baykal ve Gürsel filmi izlerken gözyaşlarını silmeleri dikkatlerden kaçmadı. Basının da yoğun ilgi gösterdiği gecede film çıkışı Deniz Baykal ‘Müthiş bir film olmuş, çok etkilendim. Oyunculukları mükemmel buldum. Özellikle Kerem, Yavuz, Hülya ve Songül’un oyunculukları  çok başarılıydı ve çok gerçekçiydi’ dedi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Türk Lokumu (2016) POLAROID (2020) Vahşetin Çağrısı - Call of The Wild (2020) Maske Nezaketle Tebessüm (2023) Böcek (2014) Vahşiler - Hostiles (2018)

Leave a comment