Pergel Grup Ralli Takımı P+M Team’in her yıl klasik otomobil rallilerine hazırlanmak ve çalışanlar ve aileleri arasında keyifli vakit geçirmek için düzenlediği P+M Tur, katılımcı sayısını artırarak gelenekselleşme yolunda hızla ilerliyor…

Pergel Grup Ralli Takımı P+M Team kurulduktan sonra her yıl Pergel Grup çalışanları, aileleri ve dostları arasında düzenlenen bir organizasyon olan ve klasik otomobil rallileri başlamadan önce çalışanlara moral ve antrenman imkânı da veren P+M Tur’un 6’sı bu sene 5 Nisan’da düzenlendi.

Suadiye’den start alan klasikler, Gebze’ye uzanan parkurda otomobilleriyle yol aldılar. Organizasyona her yıl şirket çalışanları ve aileleri, şirketin çözüm ortakları ile müşterileri de katılıyor. Ancak bu sene düzenlenen organizasyona diğer yıllardan farklı olarak şirket dışından da ilgi büyüktü. 150 kilometrelik zorlu parkur, 5 adet sabit hız testi ve yol ölçümü içerdi.

Gebze’de bitiş çizgisine ulaşan ekipler, daha sonra piknik düzenleyerek turu değerlendirdiler. P+M Tur, kazananlara ödüllerinin takdim edilmesiyle son buldu.

Hem Türkiye yarışları için eski ekiplere hatırlatma, hem de yeni ekiplere de eğitim amaçlı düzenlenen P+M Tur’un parkur hazırlığı ve hakemlik görevlerini bu sene Pergel Grup Operasyon Koordinatörü Seyhan Tenim, eşi Levent Tenim, Egemen Beder ve Cevsa Göğüş yürüttü.

Pergel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Evman; “P+M Tur’a bu seneki ilgi de çok büyüktü. P+M Team’in gerçek kuruluş amacı ve felsefesinin yavaş yavaş anlaşıldığını görmek sevindirici” dedi.

P+M Tur’un bu seneki şampiyonları ise şöyle:
Birincilik ödülü: 1962 model Volkswagen Karman Ghia otomobilleriyle Servet Akkaynak (pilot) ve Necati Telçeker (copilot)
İkincilik ödülü: 1969 model Volkswagen Karman Ghia otomobilleriyle Zeki Baştürk (pilot) ve Ebru Ertüreten (copilot)
Üçüncülük ödülü: 1966 model Ford Mustang otomobilleriyle Can Canberk (pilot) ve Sercan Canberk (copilot)

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
İnsanlıktan Uzakta - Loin Des Hommes – Far From Men (2015) Max Maceraları: Kralın Doğuşu - Max Begins (2012) Dersimiz Atatürk (2010) Mahmut ile Meryem (2013) Kahraman Yarışçılar - Rally Road Racers (2023) Kehanet / Knowing (2009)

Leave a comment