Curtis James Jackson III; nam-ı diğer 50 Cent geçmişindeki karanlık sokakları, örnek alınması gereken çarpıcı değişimini Arka Sokaklar’da anlatıyor!
50 Cent geçmişindeki “sert çocuğu” tanıtıyor ve zorbaya dönüşen o çocuğun nasıl, niçin zorba olduğunu ve bu aşamayı atlatıp atlamayacağını anlatmak için tecrübelerini paylaşıyor. Terapisti ile yaptığı görüşmeleri bütün açıklığıyla aktaran 50 Cent, boşanmadan, tüketim sorununa, çevre değişiminden diyetle mücadeleye kadar bir gencin karşılaştığı sorunları gerçekçi diyaloglarla, vaaz verircesine değil, tüm hassasiyetleri göz önünde tutarak anlatıyor ve “yaptığımı yapma” diyor!

Arka Sokaklar
Sempatik bir karakter olarak karşımıza çıkan Butterball aslında sert bir çocuktur! Peki, ama bu saldırgan tutumunun nedeni nedir?
Anne ve babası ayrılan Butterball, yeni bir hayata başlangıç yapabilmek için annesiyle Long Island’ın kenar mahallelerinden birine taşınır. Gerek yaşadığı ailevi sorunlar gerekse içinde bulunduğu sosyal çevre, gençlik bunalımları yaşamakta olan Butterball’ı pek çok hata ve suça ortak eder. Okul idaresinin, bir terapistle görüşmesi gerektiğiyle ilgili ikazları bu “sert çocuk”un, hayatın bambaşka yönleri de olduğunu fark etmesini sağlar. Kendi deneyimlerini kurgusal bir hikâye ile aktaran 50 Cent gençlere ilham verirken çocuklarını ve öğrencilerini daha iyi anlamak isteyen ebeveynlere ve öğretmenlere de ışık
tutuyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Annemin Zamanı (2022) Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri - The Mortal Instruments: City of Bones (2013) 100 Yılın Muhafızları: İstanbul Muhafızları (2021) Şansa Bak - 50/50 (2012) Yarımada - Peninsula (2020) Dünyanın Bütün Parası - All the Money in the World (2018)

Leave a comment