KOÇ ÜNİVERSİTESİ MEZUNLARINDAN ANADOLU BURSİYERLERİNE “TİYATRO”LU DESTEK…
VE SADRİ ALIŞIK SAHNEDE
KEREM ALIŞIK’IN OĞLU SADRİ ALIŞIK İLK KEZ TİYATRO SAHNESİNDE…

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği Tiyatro Kulübü tarafından Sadri Alışık Kültür Merkezi işbirliği ile, tüm geliri Anadolu Bursiyerlerine bağışlanmak üzere sahnelenen, Turgut Özakman’ın ‘Bir Şehnaz Oyun’’ isimli müzikli oyunu ile  Kerem Alışık’ın oğlu Sadri Alışık’ın torunu Sadri Alışık ilk kez seyirci karşısına çıktı.

15. Sevgi Gönül Tiyatro Günleri kapsamında Koç Üniversitesi’nde gerçekleşen oyunda Zaptiye Amiri Recep Efendinin yanında çalışan saf Müştak karakterini oynayan Sadri Alışık, “Koç mezunlar derneği ile işbirliği içinde olan Anadolu Bursiyerleri yararına oynadık oyunu. Benim ilk sahne deneyimim. Çok heyecanlandığımı söyleyebilirim. Büyülü bir yer sahne. Sahnedeki herkes gibi bende Koç Üniversitesi mezunlarındanım ve bu müzikli oyundan elde edilecek gelirin faydalı bir alana aktarılacak olmasından tüm ekip arkadaşlarım gibi bende çok mutluyum” dedi.

Yazan: Turgut Özakman
Yöneten: Ebru Üstüntaş
Şan-Dans-Koreografi: Ebru Üstüntaş
Ses: Enis Kaplanoğlu
Işık: Yavuz Aytekin
Oyuncular:  Aslı Yantra, Aykut Kaya, Deniz Önal, Emir Gür, Ercüment Kara, Ezgi Akmenek, İrem Dalga, Mehmet Arca Akalın, Müjde İnanç Uçar, Nur Yeşilkaya, Sadri Alışık, Selay Yarımoğlu, Selin Bilgiç, Tansu Kaya

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır - Night at the Museum: Secret of the Tomb (2015) 91,1 (2016) Kral İçin Hologram - A Hologram for the King (2016) Kapının Diğer Tarafı - The Other Side of the Door (2016) Avengers: Sonsuzluk Savaşı - Avengers: Infinity War (2018) Yaşam Savaşı - La Guerre Est Declaree - Declaration Of War (2012)

Leave a comment