İntikam Peşinde – Edge Of Darkness

Yönetmen: Martin Campbell
Oyuncular: Mel Gibson, Danny Huston, Ray Winstone, Shawn Roberts
Senaryo: William Monahan, Andrew Bovell
Tür: Dram, Gerilim
Dil: Altyazılı
Süre: 108 dk.
Vizyon Tarihi: 29.01.2010
Özet: Thomas Craven, cinayet masası dedektifi ve kızını yalnız büyüten bir babadır. 24 yaşındaki kızı evinde vurulunca herkes hedefin Craven olduğunu düşünür. Ancak Craven bu durumdan şüphelenmeye başlar ve kızının ölümünü araştırmaya karar verir. Araştırma onu, kızının gizli yaşamına, devletin gizli işlerine ve kanıtları yok etmekle görevli devletin gizli adamı Darius Jedburgh’e götürür.

Web Sitesi: http://www.edge-of-darkness.warnerbros.com

Garfield Süper Kahraman: XpanD 3 Boyutlu – Garfield’s Pet Force: XpanD 3D

Yönetmen: Kyung Ho Lee, Mark A.Z. Dippé
Oyuncular: Frank Welker, Audrey Wasilewski, Vanessa Marshall, Gregg Berger
Senaryo: Jim Davis
Tür: 3D, Animasyon, Komedi
Dil: Türkçe
Süre: 72 dk.
Vizyon Tarihi: 29.01.2010
Özet: Süper kötü Vetvix, barışçı Dorkon gezegenine saldırmış, Çizgi Roman ve Karikatür Dünyası’nı işgal etmesine yardımcı olacak icadı çalmıştır. İcat, Molkar Silahı adlı bir molekül karıştırma aletidir. Ve bu silahla vurulanlar, silahı
ateşleyenin kontrolü altına girmektedir. Karikatür Dünyası’nın tüm sakinleri Molkar Silahı’yla vurulma tehlikesiyle karşı karşıyadır.

Web Sitesi: http://www.garfield.com/d2v/gpf

İlişki Durumu: Karmaşık – It’s Complicated

Yönetmen: Nancy Meyers
Oyuncular: Meryl Streep, Steve Martin, Alec Baldwin, John Krasinski
Senaryo: Nancy Meyers
Tür: Komedi, Romantik
Dil: Altyazılı
Süre: 118 dk.
Vizyon Tarihi: 29.01.2010
Özet: Jane’in üç yetişkin çocuğu ve boşandığı eski kocası avukat Jake’le dostça bir ilişkisi vardır. Fakat Jane ve Jake oğullarının mezuniyeti için kendilerini şehir dışında bulduklarında, işler karışmaya başlar. Birlikte yedikleri yemek yeni bir ilişkinin başlangıcı olur. Jake, Agness’le evlidir. Jane’in mutfağını değiştiren mimar Adam, Jane’e aşık olmaya başlar, ancak yeniden alevlenen bu aşkın ortasında kalır.

Web Sitesi: http://www.itscomplicatedmovie.com

Ada: Zombilerin Düğünü

Yönetmen: Talip Ertürk, Murat Emir Eren
Oyuncular: Esra Ruşan, Erol Ozan Ayhan, Kaan Keskin, Gülüm Baltacıgil
Senaryo: Talip Ertürk, Murat Emir Eren, Erhan Kılıç
Tür: Fantastik, Gerilim, Korku, Macera
Dil: Türkçe
Süre: 82 dk.
Vizyon Tarihi: 29.01.2010
Özet: Birbirlerini uzun süredir tanıyan beş kişilik bir arkadaş grubu, ortak bir arkadaşlarının düğününe katılmak üzere Büyükada’ya gider. Erhan, ekibin mutlu anlarını kayda alabilmek için yanında bir kamera getirmiştir ve sürekli çekim yapmaktadır. Film boyunca tüm izlenenler, bu kameraya yansıyanlardır. Düğünün ilerleyen saatlerinde davetlilere saldıran bir grup zombi, ortalığı kan gölüne çevirir.

Web Sitesi: http://www.adafilmi.com

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Dua et Kardeşiz (2018) Can Dostum - Intouchables - Untouchable (2012) Lanetli Konak - The Lodgers (2018) Katran - The Tragedy (2015) Mahmut ile Meryem (2013)

Leave a comment