Türkler Çıldırmış Olmalı: Görev Afrika

Yönetmen: Murat Aslan
Oyuncular: Peker Açıkalın, Önder Açıkbaş, Durul Bazan, Erdal Tosun
Senaryo: Murat Aslan
Tür: Komedi, Macera
Süre: 100 dk.
Firma: UIP Filmcilik – Avşar Film
Vizyon Tarihi: 27 Kasım 2009
Özet: Teknesiyle dünya turuna çıkan Türkiye’nin en zengin ve ünlü Türk işadamını kaçıran Somalili korsanlara karşı Türkiye’den gönderilen özel ekibin maceraları.

Web Sitesi: http://www.turklercildirmisolmali.com/

Neşeli Hayat

Yönetmen: Yılmaz Erdoğan
Oyuncular: Yılmaz Erdoğan, Büşra Pekin, Ersin Korkut, Sinan Bengier
Senaryo: Yılmaz Erdoğan, Oğuzhan Koç, Eser Yenenler
Tür: Dram, Komedi
Süre: 113 dk.
Firma: Cine Film – BKM Film
Vizyon Tarihi: 27 Kasım 2009
Özet: Rıza Şenyurt krismıs mevsiminin dünyadaki en sorunlu Noel babasıdır. Bir kere Noel babanın tam olarak ne olduğunu bilmemektedir. Sırtında dünyanın yükünü taşıyan Rıza sonunda işi öğrenir: Hayat dediğimiz şey, çocukların inandığı yalanlardan daha gerçek değildir.

Web Sitesi: http://www.neselihayat.com

Gizemli Yolculuk – Viaggio Segreto – Secret JourneyVF

Yönetmen: Roberto Ando
Oyuncular: Alessio Boni, Donatella Finocchiaro, Valeria Solarino, Emir Kusturica
Vizyon Tarihi: 27 Kasım 2009
Tür: Dram
Süre: 107 dk.
Firma: Belge Film
Özet: Leo, kız kardeşi Ale’nin evleneceğini duyunca aralarına soğukluk girer. Leo, Ale’nin nişanlısının, Sicilya’da kızkardeşine bir ev almayı plânladığını öğrenir. Evin kızkardeşinin bilmediği bir sırrı vardır. İki kardeş henüz çocukken, bir aile trajedisi sonucunda bu evden kaçmaya mecbur kalmışlardır. Leo, köklerine doğru bir yolculuğa çıkar.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Aşk - Her (2014) Düzenbazlar Kulübü - Billionaire Boys Club (2019) Borg McEnroe (2018) Hayal Adası - Blumhouse’s Fantasy Island (2020) Aşk ve Para - One For The Money (2012) Winnie the Pooh: Kan ve Bal - Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023)

Leave a comment