Suretler – Surrogates

Yönetmen: Jonathan Mostow
Oyuncular
: Bruce Willis, Radha Mitchell, Rosamund Pike, James Francis Ginty
Senaryo: Michael Ferris, John D. Brancato, Brett Weldele
Tür: Aksiyon, Bilim-Kurgu, Gerilim
Süre: 104 dk.
Vizyon Tarihi: 25 Eylül 2009
Özet: FBI ajanları, bir üniversite öğrencisinin gizemli cinayetini araştırmaktadır. Bu öğrenci insanların kusursuz robot versiyonlarının yaratıcısı olan kişiyle bağlantılıdır. Uzaktan kumandalı makineler olan suretler, insanların yerini almakta ve böylece insanların evlerinden çıkmadan yaşamalarına imkân tanımaktadır. Maskelerle dolu bir dünyada kim gerçektir ve kime güvenebilirsiniz?

Web Sitesi: http://chooseyoursurrogate.com/

Kadın Aklı Erkek Aklı – The Ugly Truth

Yönetmen: Robert Luketic
Oyuncular: Katherine Heigl, Gerard Butler, Eric Winter, John Michael Higgins
Senaryo: Kirsten Smith, Karen McCullah Lutz
Tür: Komedi, Romantik
Süre: 96 dk.
Vizyon Tarihi: 25 Eylül 2009
Özet: Abby, bekarlığı dışında her soruna anında çözüm bulabilen bir TV programı yapımcısıdır. Reytingleri düşüş gösterince, işe yeni alınmış Mike’la ekip olmak zorunda kalır. Erkekler hakkında ipuçları vermekte olan bölümünün reytinglerdeki ani artışı, Mike’ın yerini garantiler. Abby, bekar komşusu Colin’le tanıştığında ise doğru hamleleri yapmak için Mike’ın görüşlerine ihtiyacı olduğunu anlar.

Web Sitesi: http://www.thetruthisntpretty.com/

11’e 10 Kala

Yönetmen: Pelin Esmer
Oyuncular: Nejat İşler, Mithat Esmer, Tayanç Ayaydın, Laçin Ceylan
Senaryo: Pelin Esmer
Tür: Dram
Süre: 100 dk.
Vizyon Tarihi: 25 Eylül 2009
Özet: Tutkulu bir koleksiyoncu olan Mithat Bey için İstanbul, koleksiyonları kadar sınırsız bir değerdir. Ali için ise kapıcısı olduğu Emniyet Apartmanı ve yakın çevresi demektir. Apartmanın diğer sakinleri deprem endişesi ve daha değerli bir eve sahip olma tercihiyle binayı yıkıp yeniden inşa etmek isteyince, Mithat Bey’in koleksiyonları uğruna verdiği savaşların en zorlusu başlar. Artık apartman, yalnız yaşayan bu iki adamın ortak kaderidir.

Web Sitesi: http://www.11e10kala.com

Ricky

Yönetmen
: François Ozon
Oyuncular: Alexandra Lamy, Sergi Lopez, Melusine Mayance, Arthur Peyret
Senaryo: François Ozon
Tür: Dram, Komedi
Süre: 90 dk.
Vizyon Tarihi: 25 Eylül 2009
Özet: Alelade insanlar olan Katie ile Paco tanışır ve sanki sihirli bir değnek değmişçesine bir mucize gerçekleşir: Aşık olurlar. Aşklarının meyvesi daha da olağanüstüdür: Ricky adında müthiş bir bebek.

Web Sitesi: http://www.rickylefilm.com

Sarı Saten: Günahkarların Aşkı

Yönetmen: Mehmet Çoban
Oyuncular: Hatice Balaban Çoban, Menderes Samancılar, Anton Algrang, Lisa Hahn
Senaryo: Doğan Akhanlı, Hatice Balaban Çoban
Tür: Dram, Romantik
Süre: dk.
Vizyon Tarihi: 25 Eylül 2009
Özet: Zorla evlendirilmek isteyince evinden kaçan 17 yaşındaki Meryem, sığındığı dayısının oğlu Bilal’in cinsel şiddetine maruz kalır. İsyan eden Meryem’e taksi şoförü Galip Abi yardım eder ve onu koruma altına alır. Aradan 17 yıl geçer. Bu kez Meryem’in 17 yaşındaki kızı Esra aynı tehlikeyle karşılaşır. Meryem kızını kurtarmalıdır.

Web Sitesi: http://sarisaten.com/

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Jumanji: Vahşi Orman - Jumanji: Welcome to the Jungle (2017) Kral Henry - Henri 4 – Henry of Navarre (2011) Room: Gizli Dünya - Room (2016) Meş - Yürüyüş (2011) Crood’lar / The Croods (2013) The Miseducation of Cameron Post - Cameron Post'a Ters Terapi (2018)

Leave a comment