Alvin ve Sincaplar 2 – Alvin And The Chipmunks: The Squeakquel

Yönetmen: Betty Thomas
Oyuncular: Zachary Levi, David Cross, Jason Lee
Senaryo: Jon Vitti, Jonathan Aibel, Glenn Berger
Tür: Animasyon, Komedi
Süre: dk.
Vizyon Tarihi: 25 Aralık 2009
Firma: Tiglon Film
Özet: Müzik yıldızı sincaplar Alvin, Simon ve Theodore, Dave Seville’in yeğeni Toby ile yaşamaktadırlar. Okullarına devam etmek için süperstar’lıktan vazgeçen sincaplar okulun müzik programını 25.000 dolar ödül verilen yarışmayı kazanarak kurtarmakla görevlendirilirler. Fakat bu sefer yalnız değillerdir, rakipleri kız sincaplardan oluşan bir müzik grubu olan The Chipettes’lerdir.

Web Sitesi: http://www.munkyourself.com

Arızalı Çiftler – Couples Retreat

Yönetmen: Peter Billingsley
Oyuncular: Vince Vaughn, Jason Bateman, Jon Favreau, Faizon Love
Senaryo: Vince Vaughn, Jon Favreau
Tür: Komedi
Süre: 107 dk.
Vizyon Tarihi: 25 Aralık 2009
Firma: UIP Filmcilik
Özet: Orta batılı dört çift, lüks bir cennet adaya hayatlarının gezisine çıkar. Çiftlerden biri evliliklerini kurtarmak için oraya giderken, diğer üç çift jet ski yapmak, spa’nın keyfini çıkarmak ve güneşte eğlenmek için yola çıkar. Ancak kısa sürede fark ederler ki, tatil köyünün sıradışı çiftler terapisine katılmak mecburidir. Bir anda, grup indirimi aldıkları tatilleri onlara pahalıya patlar.

Dabbe 2 – D@bbe 2

Yönetmen: Hasan Karacadağ
Oyuncular: Sefa Zengin, İncinur Daşdemir, Deniz Olgaç
Senaryo: Hasan Karacadağ
Tür: Fantastik, Gerilim, Korku
Süre: 130 dk.
Vizyon Tarihi: 25 Aralık 2009
Firma: Özen Film – J Plan
Özet: Kıyamet Saati Yaklaşıyor… İnternet yoluyla tüm dünyaya hızla yayılan ve her eve giren Dabbe, ona eşlik eden Cinler ve bilinmeyen gölge varlıklar dünyadaki tüm elektromanyetik sistemleri ve interneti ele geçirerek son saldırı için göklerden gelecek bir işareti beklemektedirler. Huzursuz ve tedirgin edici bir İstanbul şafağında göklerde beliren garip ve siyah bulut kümeleri ağır ağır açılırken arkalarına saklanmış olan “DUHAN” az sonra başlayacak kara istilanın ilk işaretidir.

Web Sitesi: http://www.dabbe2.com

Zombieland

Yönetmen: Ruben Fleischer
Oyuncular: Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin
Senaryo: Ruben Fleischer, Paul Wernick, Rhett Reese
Tür: Aksiyon, Komedi, Korku, Macera
Süre: 80 dk.
Vizyon Tarihi: 25 Aralık 2009
Firma: Warner Bros.
Özet: Zombilerin istila ettiği bir dünyada hayatta kalmanın bir yolunu bulan iki adam. Columbus, tam bir korkaktır ama korktuğunuz şey zombiler tarafından yenilmekse, korku sizi hayatta tutabilir. Tallahassee, zombi avlayan sert biridir. Wichita ve Little Rock’le güçlerini birleştirdiklerinde, birbirlerine muhtaç olmanın mı, zombilere teslim olmanın mı daha kötü olduğuna karar vereceklerdir.

Web Sitesi: http://www.zombieland.com

Orada

Yönetmen: Hakkı Kurtuluş, Melik Saraçoğlu
Oyuncular: Dolunay Soysert, Sinan Tuzcu, Erol Günaydın, Füsun Erbulak
Tür: Dram
Firma: Özen Film – İki Film
Süre: 90 dk.
Vizyon Tarihi: 25 Aralık 2009
Özet: 65 yaşındaki anne, huzurevinde yaşamına son vermiş, 36 yaşındaki abla annesinin vefatıyla sarsılmıştır. 32 yaşındaki erkek kardeş de yıllardır dönmediği ülkesine dönmüştür. Abla-kardeş annelerini defnederler, Büyükada münzevî bir yaşam sürmekte olan 71 yaşındaki babalarını bulurlar. Bir araya gelen aile fertleri, o güne dek konuşamadıklarını konuşurlar.

Web Sitesi: http://www.oradafilm.com

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Ayın Karanlık Yüzü: Hitler'in Çocukları - Iron Sky: The Coming Race (2019) Güz Sancısı (2009) Düğün Dernek (2013) Küçük Vampir - The Little Vampire (2017) Savaşın Çiçekleri - The Flowers Of War (2012) Spiral: Testere Devam Ediyor - Spiral: From the Book of Saw (2021)

Leave a comment