Hadigari Cumhur

Yönetmen: Harun Özakıncı
Oyuncular: Harun Özakıncı, Duygu Urak, Serhat Saylan, Ersin Aycan
Senaryo: Harun Özakıncı
Tür: Dram, Komedi
Dil: Türkçe
Süre: 98 dk.
Firma: Cinegroup – Metafor Film
Vizyon Tarihi: 22 Mayıs 2009
Özet: Bodrum yöresinde tek geçim kaynağı olduğu için, zeytinlik ve portakal bahçelerini erkek çocuklarına, bataklık olduğu ve işe yaramadığı içinde deniz kenarlarını kız çocuklarına devrederlerdi. Yörede patlayan turizm, damatların ve kayınbiraderlerin kaderini değiştirdi. Yabancı turizm acenteleri ile anlaşan damatlar, eşlerinin arazilerini beş yıldızlı otellerle donattılar. Kayınbiraderler ise evden bozma pansiyonlarda kaldılar.

Web Sitesi: www.hadigaricumhur.com

Müzede Bir Gece 2 – Night at the Museum 2 – Night at the Museum: Battle of the Smithsonian

Yönetmen: Shawn Levy
Oyuncular: Robin Williams, Ben Stiller, Owen Wilson, Amy Adams, Jonah Hill
Senaryo: Thomas Lennon, Simon Kinberg, Robert Ben Garant
Tür: Aksiyon, Fantastik, Komedi, Macera
Dil: Türkçe/Altyazılı
Süre: 115 dk.
Firma: Tiglon Film
Vizyon Tarihi: 22 Mayıs 2009
Özet: Doğal Tarih Müzesi yenilenmek için kapatılır. Müze içindeki eserler ise meşhur Washington müzesinde devlet tarafından koruma altına alınır. 136 milyon eser ve koleksiyonlar dünyanın en büyük müzesi olan Smithsonian kurumunda sergileniyor. Filme bu sefer yeni kahramanlar yani yeni eserler ekleniyor, ve bunlardan biri de tek başına Atlantik’i geçen efsanevi kadın pilot Amelia Earhart.

Web Sitesi: http://www.nightatthemuseummovie.com/

Arkadaşımın Aşkı – My Best Friend’s Girl

Yönetmen: Howard Deutch
Oyuncular: Kate Hudson, Dane Cook, Alec Baldwin, Jason Biggs, Lizzy Caplan
Senaryo: Jordan Cahan
Tür: Komedi
Dil: Altyazılı
Süre: 101 dk.
Firma: Tiglon Film – Fida Film
Vizyon Tarihi: 22 Mayıs 2009
Özet: Birkaç haftalık flört döneminden sonra Dustin, kız arkadaşı Alexis’in kendisinden uzaklaştığını fark eder. Onu tekrar kazanabilmek için en iyi arkadaşı Tank’in yardımına başvurur. Tank, kadınları önce baştan çıkartıp sonra adeta delirterek ayrılma konusunda ustadır. Sevgilisi tarafından terkedilmiş erkeklerle anlaşır; çünkü onunla ilişki kuran kadınlar eski sevgililerine dönerler.

Web Sitesi: http://www.mybestfriendsgirlmovie.com/

Lilli Ve Sihirli Kitabı – Lilly The Witch

Yönetmen: Stefan Ruzowitzky
Oyuncular: Alina Freund, Ingo Naujoks, Anja Kling, Pilar Bardem
Senaryo: Stefan Ruzowitzky, A. Toerkell, Knister, Ralph
Tür: Fantastik, Komedi
Dil: Türkçe
Süre: 89 dk.
Firma: Sinetel Filmcilik
Vizyon Tarihi: 22 Mayıs 2009
Özet: Bir büyü kitabı, koruyucusu küçük ejderha Hector ile birlikte odasında belirene kadar Lilli 10 yaşlarında bir kızdır. Büyücü, adını ve kitabını devretmek için Lilli’yi seçmiştir. Lilli bu göreve lâyık olduğunu 99 saat içinde kanıtlamalıdır. Kitabın içindeki gizemli dünya ve kitabın peşinde olan kötü büyücü Hieronymus, Lilli’nin işini zorlaştıracaktır.

Web Sitesi: http://www.hexelilli-der-film.de

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Yıldızlar da Kayar - Das Borak (2016)  Anadolu Kartalları (2011) Bitmeyen Gece - Dead Night (2018) Bisikletli Çocuk - Le Gamin au Velo - Kid With A Bike (2011) Aşk, Tutku, Dedikodu - Les Gazelles (2014) Tell Me How I Die - Ölümcül Deney: DeJaVu (2017)

Leave a comment