SOPHIE MARCEAU GAD ELMALEH
MUTLULUK ASLA YALNIZ GELMEZ

BİR JAMES HUTH FİLMİ 23 KASIM’DA SİNEMALARDA

Sinopsis
Sasha, arkadaşlarını, pionasını ve partilemeyi seven genç bir erkek. Zamanının bir çoğunu jaz klüplerde güzel kızları baştan çıkararak geçirir. Anı yaşayan rüzgar kadar özgür ve mutlu bir adam.
Charlotte, 2 kez evlenmiş, 3 çocuklu, hayatında romantizme yer olmayan bir kadın.
Bu iki zıt kutupun insanları bir araya gelirse neler olur…

Film Hakkında
Yönetmen James Huth’un daha önceki filmleri komedi türünde. İlk kez romantik komedi yapmaya karar veren yönetmen bunun uzun süredir aklında olduğunu ama asıl senaryoyu birlikte yazıdığı eşinin kendisinden daha da uzun bir süredir bunu planladığını belirtiyor. “Mutluluk Asla Yalnız Gelmez” filmi diğer bir çok romantik komedi de olduğu gibi çiftler bir arada olup bir süre sonra birbirlerine aşık olmuyor tam tersine ilk görüşte aşık oluyorlar. Huth “Bu filmde merak edilen bu apayrı dünyalara sahip iki kişi nasıl olacakta bir araya gelecek.” Capra ve Cukor’un filmleriyle büyüdüğünü belirten yönetmen bu filmde de hayatın güzel olduğunu vurgulayarak seyirciye keyifli bir vakit geçirtmeyi amaçlıyor.
Fransa’nın en popüler aktristi ve komedyeniyle birlikte çalışma fırsatı yakalayan Huth bu süreçi şu sözlerle anlatıyor. “Herkesin hayalidir sanırım bu kişilerle birlikte çalışmak. Öncelikle kadın oyuncu için, insancıl, anne olmayı bilen, çekici birine ihtiyaçım vardı. Sophie Marceau ile birlikte çalışmayı çok istiyordum. Ajansı sayesinde iletişime geçtik ve benimle görüşmeyi kabul etti. Önce erkek oyuncunun kim olacağını sordu. Gad’ı bulduğumuzda onunla tanışmıyordu ama o da çok uygun buldu. Gad Elmalah fikri eşimindi. Ona senaryoyu yoladığımızda Amerika’da Adam Sandler ve Al Pacino ile film çekiyordu. Ama bana hemen geri dönüş yaptı ve kabul etti. Sophie Marceau ile çalışmak onunda hayaliydi. Onunla tanışır tanışmaz çok sevdim. Sacha karakterini çok iyi benimsedi.”

MAURICE BARTHÉLEMY İLE FRANÇOIS BERLÉAND MICHAËL ABITEBOUL JULIE-ANNE ROTH KATKILARIYLA VE MACHA MÉRIL FRANÇOIS VINCENTELLI ROBERT CHARLEBOIS KATILIMLARIYLA
TIMÉO LELOUP MILENA CHIRON TIMOTHÉ GAURON CYRIL GUEI VALÉRIE CROUZET LITZI VESZI SENARYO UYARLAMA VE DİYALOGLAR SONJA SHILLITO VE JAMES HUTH ORIJINAL SOUNDTRACK BRUNO COULAIS GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ STÉPHANE LE PARC 1. YARDIMCI YÖNETMEN MAURICE HERMET SET TASARIM PIERRE QUEFFELEAN KOSTÜMLER OLIVIER BERIOT KURGU JOËLLE HACHE SES PIERRE ANDRÉ ALAIN FEAT NICOLAS DAMBROISE CYRIL HOLTZ CASTING ANTOINETTE BOULAT ELSA PHARAON ANNE BARBIER PİYONA ESERLERİ PIERRE-YVES PLAT MÜZİK SÜPERVİSÖRÜ ELISE LUGUERN UYGULAYICI YAPIMCILAR FRÉDÉRIC DONIGUIAN SONJA SHILLITO YAPIM YÖNETMENİ EDOUARD DUPONT POST-PRODÜKSİYON YÖNETMENİ DORIS YOBA YARDIMCI YAPIMCI ROMAIN LE GRAND YAPIMCI RICHARD GRANDPIERRE YÖNETMEN JAMES HUTH
ORTAK YAPIMCILAR ESKWAD PATHÉ TF1 FILMS PRODUCTION CAPTAIN MOVIES İLE CANAL+ CINE+ VE TF1 KATILIMLARIYLA
CAST
CHARLOTTE POSCHE – SOPHIE MARCEAU
SACHA KELLER – GAD ELMALEH
LAURENT HELEWA – MAURICE BARTHÉLEMY
ALAIN POSCHE – FRANÇOIS BERLÉAND
LIONEL RONSSIN – MICHAËL ABITEBOUL
CHRIS TAMALET – JULIE-ANNE ROTH
FANFAN KELLER – MACHA MÉRIL
CÉSARE RENAUDEAU – FRANÇOIS VINCENTELLI
JEAN-SEB BIGSTONE – ROBERT CHARLEBOIS
LÉONARD – TIMÉO LELOUP
SUZY – MILÉNA CHIRON
LOUIS – TIMOTHÉ GAURON
XAVIER SABI – CYRIL GUEI
CÉCILE MONET – VALÉRIE CROUZET
MAMIE MATZÜ – LITZI VESZI

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157632000884800″]

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sokak Köpekleri Bal ile Betty (2016) Kırkyalan: Biz Dün Gece Ne Yaşadık? (2019) Spectre (2015) Yazlık Ev - Les Estivants – The Summer House (2019) Küçük Deniz Kızı - The Little Mermaid (2024) Beyaz Saray Düştü - White House Down (2013)

Leave a comment