Çılgın Bir Gece – Date Night

Yönetmen: Shawn Levy
Oyuncular: Steve Carell, Tina Fey, Mark Wahlberg, Taraji P. Henson
Senaryo: Josh Klausner
Süre: 88 dk.
Vizyon Tarihi: 21 Mayıs 2010
Özet: Phil ve Claire Foster orta halli evli bir çifttir. Rutin giden ilişkilerine bir tat katmak için haftada bir yemeğe çıkma kararı alırlar. Phil, Claire’ı şehrin en havalı restoranına götürmeye karar verir fakat burada rezervasyonları yoktur. Masa beklerken, vaktinde gelmeyen bir çiftin isimlerini kullanarak içeri girmeye karar verirler, artık Tripplehorn’lar olmuşlardır. Akıl almaz bir maceraya sürüklenirler.

Web Sitesi: http://www.datenight-movie.com/#/home

Ayrılık – When We Leave

Yönetmen: Feo Aladağ
Oyuncular: Sibel Kekilli, Settar Tanrıöğen, Derya Alabora, Florian Lukas
Senaryo: Feo Aladağ
Süre: 119 dk.
Vizyon Tarihi: 21 Mayıs 2010
Özet: Almanya doğumlu Umay İstanbul’da yaşadığı bunaltıcı evliliğinden kaçarak Berlin’deki ailesinin yanına geri döner. Yanına küçük oğlu Cem’i de almıştır. Umay’ın bu dönüşü aile içinde çatışmalara sebep olur. Bu küçük Türk ailesi Umay’a karşı duydukları sevgi ve yaşadıkları ortamın onların üzerindeki baskısı arasında kalmıştır. Umay oğlu ile birlikte yaşayacağı için kendini güçlü hisseder.

Elm Sokağında Kabus – A Nightmare On Elm Street

Yönetmen: Samuel Bayer
Oyuncular: Jackie Earl Haley, Kyle Gallner, Katie Cassidy, Rooney Mara
Senaryo: Wes Craven, Eric Heisserer, Wesley Strick
Tür: Fantastik, Gerilim, Korku
Süre: 102 dk.
Vizyon Tarihi: 21 Mayıs 2010
Özet: Şehrin banliyösünde yaşayan bir grup gencin ortak bir yönü vardır, hepsi de, onları rüyalarında avlayan Freddy Krueger tarafından gizlice takip edilirler. Uyumadıkları sürece birbirlerini koruyabilirler ama uyuduklarında kaçış yoktur.

Web Sitesi: http://www.nightmareonelmstreet.com

Pers Prensi: Zamanın Kumları – Prince Of Persia: Sands Of Time

Yönetmen: Mike Newell
Oyuncular: Jim Caviezel, Shohreh Aghdashloo, Mozhan Marno, Navid Negahban
Senaryo: Jordan Mechner, Boaz Yakin, Doug Miro, Carlo Be
Tür: Aksiyon, Fantastik, Macera, Romantik
Süre: 116 dk.
Vizyon Tarihi: 21 Mayıs 2010
Özet: Haylaz bir prens istemeden de olsa gizemli bir prensesle güç birliği yapar. Birlikte, zamanı tersine çevirebilen Zamanın Kumları’nı açığa çıkarabilecek ve sahibinin dünyaya hükmetmesini sağlayabilecek olan eski bir hançeri korumak üzere karanlık güçlere karşı bir yarış içine girerler.katledilmiştir. Ölmeden önce yeğenine söz veren Zahra, vahşetin köyün sırlarının arasında kalmaması için elinden
geleni yapmaya kararlıdır.

Web Sitesi: http://adisney.go.com/disneypictures/princeofpersia/

Mavi Cennet – Tengri – Blue Heavens

Yönetmen: Marie Jaoul de Poncheville
Oyuncular: Albina Imacheva, Ilimbek Kalmouratov, Helene Patarot
Süre: 104 dk.
Vizyon Tarihi: 21 Mayıs 2010
Firma: Tiglon Film – Filmartı
Özet: Timur babasını bulma umuduyla Kırgız dağlarında bir yaylaya gelir. Babasının öldüğünü öğrenir ve yaylada kalmaya karar verir. Amira adında genç ve güzel bir kadınla tanışır ve birbirlerine aşık olurlar. Ancak Amira’nın kocası savaştan dönünce yayladan kaçmak zorunda kalırlar. İki sevgili yeni bir dünya aramaya başlar. Acaba rüyalarındaki mavi cenneti bulabilecekler midir?

Web Sitesi:  http://www.tengri-lefilm.com

Bahtı Kara

Yönetmen: Theron Patterson
Oyuncular: Reha Özcan, Yeşim Ceren Bozoğlu, Haktan Pak, Kamer Çelenk
Süre: 92 Dk.
Vizyon Tarihi: 21 Mayıs 2010
Firma: Tiglon Film – Bulut Film
Özet: Yıllar önce eşi Gül’ü kaybeden Adnan, hiçbir işte tutunamamış, lise son sınıfa giden oğlu Burak’a iyi bir baba olamamıştır. Burak, babasından göremediği aile şefkatini dayısı, yengesi ve kuzeninde arasa da gerçek bir ailenin eksikliğini hissetmektedir. Eşi Gül’le geçirdiği mutlu günlerin özlemini hisseden Adnan’ı çaresizlikten kurtaracak tek şey oğlu Burak’ın son anda ona uzatacağı el ve gelecek umudu olacaktır.

Web Sitesi: www.bulutfilm.com

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sinir Krizinin Eşiğindeki Kadınlar - Women on the Verge of a Nervous Breakdown (2022) Büyük Hata - Chloe (2010) Louvre Müzesi’nde Bir Gece: Leonardo Da Vinci - A Night at the Louvre: Leonardo Da Vinci (2021) Titane (2021) Ambulans - Ambulance (2022) John Wick: Chapter 3 - Parabellum (2019)

Leave a comment