7 Kocalı Hürmüz

Yönetmen: Ezel Akay
Oyuncular: Nurgül Yeşilçay, Gülse Birsel, Haluk Bilginer, Erkan Can
Senaryo: Gürsel Korat Sağlamöz
Tür: Komedi, Romantik, Tarih
Firma: CineGroup – 5. Boyut Stüdyoları
Süre: 120 dk.
Vizyon Tarihi: 20 Kasım 2009
Özet: İstanbul Taşkasap’ta yaşayan Hürmüz, değişik mesleklerden altı kişiyle hiçbir yasal yanı olmadan evlenmiştir. Her kocasını haftanın bir günü ağırlamakta, gönüllerini hoş etmekte ve ekonomik sorunlarını çözmektedir. Ancak, onun gönlü berber eşinin dükkanında gördüğü doktordadır. Bir hastalık uyduran Hürmüz doktoru da evine getirtir. Doktor da ona aşık olur. Doktor ve Hürmüz, kendilerini karmaşık olduğu kadar, gülünç gelişmeler karşısında bulurlar.

Web Sitesi: http://www.7kocalihurmuz.com

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay – The Twilight Saga: New Moon

Yönetmen: Chris Weitz
Oyuncular: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Ashley Greene
Senaryo: Stephenie Meyer, Melissa Rosenberg
Tür: Dram, Korku, Macera, Romantik
Firma: Tiglon Film – Fida Film
Süre: 130 dk.
Vizyon Tarihi: 20 Kasım 2009
Özet: Bella’nın yaşadığı vampir saldırısından sonra, doğum gününü kutlamaya Edward ve ailesinin evine gider.
Fakat hediye paketi kağıdı Bella’nın parmağını kesince damlayan kan yeni vejeteryan olmuş Jasper’ın kendini engelleyememesine sebep olur. Bunun sonucunda Cullen ailesi Bella ve Edward’ın iyiliği için Forks’tan ayrılırlar.Kalbi kırılan Bella, hayatı umursamaya başlar. Bu esnada Jacob Black’le de yakınlaşıyordur.

Web Sitesi: http://www.twilightthemovie.com

Köfte Yağmuru – Cloudy With A Chance Of Meatballs

Yönetmen: Chris Miller, Phil Lord
Oyuncular: Seslendirenler: Bill Hader, Anna Faris, James Caan, Andy Samberg
Senaryo: Chris Miller, Phil Lord
Tür: Animasyon
Firma: Warner Bros.
Süre: 90 dk.
Vizyon Tarihi: 20 Kasım 2009
Özet: Mucit Flint’in suyu yiyeceğe dönüştürmek için tasarladığı makinesi bulutlara doğru fırladığında gökten çizburger yağmaya başlar. İnsanlar daha çok yemek istediklerinde, makine makarna kasırgaları ve dev köfteler üretir. Şekerleme ve kavun dağlarının altında gömülmek üzere olan kasabanın kaderi, Flint ve arkadaşı Sam’in makineyi durdurmalarına bağlıdır.

Web Sitesi: http://www.cloudymovie.net/

Kurtlar Vadisi: Gladio

Yönetmen: Sadullah Şentürk
Oyuncular: Köksal Engür, Musa Uzunlar, Sezai Aydın, Ali Başar
Senaryo: Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener, Cüneyt Aysan
Tür: Aksiyon, Macera, Tarih
Firma: Özen Film – Pana Film
Süre: dk.
Vizyon Tarihi: 20 Kasım 2009
Özet: İskender Büyük, derin devlet adına sayısız eylemde bulunmuş emekli bir istihbaratçıdır. Karanlık geçmişi nedeniyle sanık sandalyesine oturtulduğunda, yanında, baronun gönderdiği genç ve tecrübesiz avukat Ayşe’den başka kimse yoktur. Yargılanmasına göz yumanlarla hesaplaşmaya karar veren İskender Büyük, tüm bildiklerini bir bir anlatmaya başlar.

Web Sitesi: http://www.kurtlarvadisigladio.com

Yeni Yıl Şarkısı – A Christmas Carol

Yönetmen: Robert Zemeckis
Oyuncular: Jim Carrey, Gary Oldman, Colin Firth, Robin Wright Penn
Senaryo: Robert Zemeckis
Tür: Animasyon, Dram, Fantastik
Firma: UIP Filmcilik
Süre: 120 dk.
Vizyon Tarihi: 20 Kasım 2009
Özet: Scrooge, Noel tatilinde ölmüş iş ortağı Marley’nin hayaletiyle karşılaşır. Marley Scrooge’a yardım etmek ister ve üç ruhun onu ziyaret edeceğini söyler. Geçmiş, Bugün ve Gelecek Noellerin hayaletleri, onu gözlerinin açılmasını sağlayacak bir yolculuğa çıkardığında, Scrooge gerçeklerle karşı karşıya kalır ve kalbini açarak kötülük dolu yılları telafi etmek zorunda kalır.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sibirya Mafyası - Educazione Siberiana – Siberian Education (2015) Büyük_Kumar - Runner Runner (2013) Paris, 13. Bölge - Les Olympiades (2022) Her Şey Yolunda - Everything Went Fine (2021) Karanlıklar Ülkesi: Uyanış - Underworld: Awakening (2012) Ainbo: Amazon'da Büyük Macera - AINBO: Spirit of the Amazon (2023)

Leave a comment